- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
milespress #4736 üzenetére
Miből gondolod, hogy ezt a hibát is javítja? Én nem láttam a leírásában. Persze azért feltettem, kíváncsi vagyok, megoldja-e.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Markizmark #4746 üzenetére
Biztonsági javítási szint: 2020 április 1?
-
Markizmark
addikt
XEH-re kint van az update.
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Android 10 alatt a kameraba hogy tudnam bevarazsolni az S7 ota hasznalt Dual Camera funkciot?
Amikor egyszerre vesz a hatso es az elso kamera. -
Vegha
senior tag
Azt hiszem rajottem a GPS pontatlansag okara: a mai bringazasomat egyik iranyban lezart kepernyovel trackeltem, ezutan a szokasos modon azt mutatta, hogy arkon-bokron-vizen keresztul tettem meg az utam; a visszauton viszont vegig be volt kapcsolva a kepernyo es lattam az utvonalamat a terkepen, teljesen pontosan kovette !
99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez valamifele energiaoptimalizacios beallitas okozza ezt. Az akkubeallitasoknak hozzaadtam a nem altatando alkalmazasokhoz, kovetkezo alkalommal is megnezem hogy valtozott-e a helyet (jovo het). Ha addig valakinek van jobb otlete vagy kedve akkor tesztelhetne. -
nemesadi
csendes újonc
Sziasztok! Milyen üvegfóliát használtok/milyet tudnátok ajánlani a telefonra?
-
kaciokos
őstag
Mostanában néha előfordul, hogy az AOD-re beragadnak ikonok: olyan értesítések ikonjait látom, amik már nincsenek, pl. már elolvastam a Viber üzenetet, vagy már nem is vagyok hívásban, de az ikonjuk még ott van az AOD-n. Ha ilyenkor nyomok a kijelzőre egy dupla koppintást, akár fel se kell oldanom a telefont, amikor kis idő múlva újra megjelenik az AOD, már a korrekt ikonokat mutatja.
Találkozott már más is a problémával?
-
Nimda
addikt
válasz
zolikaDB #4724 üzenetére
Nálam gyors, hibát nem tapasztaltam*, a kamera az, amit jobbat várt az ember az előző széria után. Pár napon belül megkapjuk az S20 featureket, hátha picit dob a képminőségen, már akinek ez a fontos. Összességében nem panaszkodhatok, igaz a 9-es droid csak pár órát volt fent, de ott sem láttam egetverő hibákat. Az üzemidő felhasználás függő, (kiherélés után) nálam másfél nap simán, de nem jobb mint pl. egy S7-é. Qi töltőt használok, lassú töltésen éjszaka, mert a gyorstöltésnek ára van, gyorsabban is merül a teló.
*egyedül talán az email értesítések késlekedése, ami orvosolható, az alvó alkalmazásokból/akkuhasználat optimalizálásából való kivétele.
-
Vegha
senior tag
válasz
trialboj #4711 üzenetére
Virus es bacillus ket egeszen mas tema, ne keverjuk oket.
Az alkohol pedig erosen illekony anyag, igen gyorsan parolog. S mint azt tudjuk jol, vizet von el a kornyezetebol (ezert kell minden ivaszat kozben az elvesztett vizet is potolni!), vagyis a borfelulet kiszarad. Ez hosszabb tavon az ujjlenyomat megvaltozasaval is jarhat. Hidratalo krem esetleg megoldas lehet. De nyilvan jobb nem tulzasba vinni az alkoholos fertotlenitgetest. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok, hasznalja mar valaki az Android 10/One Ui2-vel?
Mik a tapasztalatok? Bugok, uzemido? -
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kis segitseget kernek.
Kuldok ismerosnek sms-t Ő megkapja de amit Ő kuld En nem...
( szerdan meg valtottunk es ment)
Mit allithattam el?
Neztem mar, hogy az uzeneteknel nyomok a nevjegyzekre akkor a nevek elott levo karikanak a jobb also sarkanal van egy kek potty. Ezt sem tudom miert van...
De neztem nem e az a gond, hogy vki a google fiokba van mentve, valakinek a neve meg telefon/google is, ez lehet gond?Nem ertem miert nem kapom meg az sms-t tole..
koszi
sfefe -
Nimda
addikt
válasz
trialboj #4711 üzenetére
Én ez ellen úgy védekezem, hogy elő sem veszem a telefont az utcán, tömegközlekedésen, vagy ha igen, ügyelek arra, hogy mást ne érintsek meg azzal a kezemmel. Hazaérve (vagy a munkahelyen) első a kézmosás és utána lehet telefonhoz nyúlkálni. Szerintem kibírható és megoldható, hogy ne telefonozzunk a fontosabb dolgok idejére (előtte otthon minden ilyen jellegű dolgot elintézek). Persze ha valaki autóval közlekedik, az más helyzet, ott mindent összetapicskolunk, de az ember leleményes, mindenre van ideiglenes, de hatékony megoldás. Pl. Bt headset, ha már nagyon kell telefonhívást fogadnunk.
-
trialboj
őstag
Van erre szánt kencém, de abban nincs alkohol, anélkül meg kár is tisztogatni, mert nem ér semmit a szuperbaci ellen. Arra ügyeltem hogy csak 2 spricc menjen a kijelzőre és 2 spricc a hátlapra, tokban használom, egyedül az ujjlenyomat olvasó gombot éri a szesz.
szabonagyur : Már melyik része, hogy kimentem a házból, hogy vittem a telót, vagy hogy alkohollal tisztogattam? Egyik sem olyan amit jókedvemből csinálok, és szerintem sokan vannak még így.
Millió videó van róla, hogyan mossunk kezet, EGY darabot nem láttam ami felhívná a figyelmet hogy a szájba vert telefont is ganézzuk le miután hazaértünk, mert amíg sorban áll a jónép biztos nyomkodja, tehát sanszos hogy azon visszük haza a bacikat.
-
Nimda
addikt
válasz
trialboj #4708 üzenetére
Sok függ attól is, h milyen alkohol és mekkora az alkoholtartalma. De legyen bármilyen alkohol, én nem áztatnám el a telefont, csak minimálisan nedvesen, hogy a gomboknál, nyílásoknál nehogy beszivárogjon. Érdemesebb volna, erre a célra gyártott tisztítófolyadékot vagy kendőt venni.
-
trialboj
őstag
SRÁCOK, nagy a baj. Nem először fertőtlenítettem a telómat, alkohollal, ahogy illik, eddig nem volt gond, de most hiába száradt meg, nem megy az ujjlenyomat olvasó
nem tudom feloldani a telefont, nem tudok belépni revolutba. Létezik hogy az alkohol szétmarta az ujjlenyomat olvasót?Újra regisztráltam és most megy... lehet hogy inkább az ujjlenyomatomat kezdte ki az alkohol, egy nagyon picit? Írta hogy töröljem meg a szenzort, de ennél tisztább már nem lehet.
Szóval teoretikusan, lehet baja a telefonnak, ha alkohollal át törögletem 3-4 naponta ?
-
kaciokos
őstag
válasz
milespress #4703 üzenetére
"Changed positioning of status bar icons" - remélem, nem akarnak mást is átpakolni bal oldalra, engem már az óra is eléggé idegesített, de szerencsére azt a QuickStar NiceLock modullal vissza lehet pakolni jobbra.
-
trialboj
őstag
Nekem még nem jött meg.
Az érdekelne, hogy miként tudom fixálni a fényerőt? Ha hosszan tartom az ujjam, csak a fókuszt tartja, de nekem leginkább a fényerővel van a gondom. Főleg akkor mikor a csúszkát állítgatom, de helyette vagy belezoomol a képbe, vagy ami még gyakoribb, kamera módot vált.
Ezt az oldalra húzható kamera mód váltást nem lehet kikapcsolni? Leghasztalanabb funkció, már azoknak akik nem full automatán használnák a kamerát. -
Nimda
addikt
válasz
milespress #4703 üzenetére
Nagyszerű köszi, igazából a pro videot vártam leginkább
-
milespress
csendes tag
De. Mellette még ezek a frissítések jönnek a OneUI 2.1-es verziójával:
**Apps**
- Gallery: Clean View for Pictures tab
- Gallery: Crop button when zooming in photos.
- Gallery: Photo Editor is improved and has new image resize functionality
- My Files: Added FTP/SMB Support
- MultiStar: Multi Focus
- Settings: Visual and layout updates to 'Display', 'Software Update' and 'Wi-Fi' sections
**Camera**
- New Mode: Single Take
- New Mode: Pro Video
- New Feature: Custom Filters
- New Feature: Night Hyperlapse
- New Setting: Smart Selfie Angle
- Front camera can now record 4K at 60 FPS
- You can now switch between rear and front lenses while recording video
- Holding shutter button now starts video in photo mode
- Burst/GIF functionality has been moved from holding the shutter button to swiping it from the edge
- 'AR Emoji' in 'More' is now 'AR Zone'. 'AR Zone' groups all AR related camera functions into one app. Some AR apps have also been updated and improved.
**Samsung Keyboard**
- Redesigned with an updated look
- Haptic feedback when deleting text
- Undo Gesture
- New Option: Keep symbol panel open
- New Shortcut: Keyboard Size
- New Feature: Search
- New Feature: Translate
- New Feature: Samsung Pass
**System**
- New Feature: Quick Share
- New Feature: Music Share
- New Feature: Deep Sleeping Apps
- New animation when using fingerprint
- Changed positioning of status bar icons
- 2 way gesture bar now has an animation when swiping up
- Additional screen zoom options have been added
- This update should bring support for NavStar for those having issues. Make sure to reinstall.
- Apps can now be kept open for quick launching through the recents screen menu
- Google Duo is now preinstalled as a system app -
kalolaci
senior tag
Tegnap töltöttem le, egy frissítési csomagot. Biztonsági javítás szintje: 2020 április 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest