- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
kalolaci #4094 üzenetére
Nekem az uzletben mikor voltam es kertem a nilkint ( javasoltak, hogy ezt ) a csavo mondta van spigen es az fele annyiba kerul. Mondtam neki de ezt ajanlottak...
Aztan mondtam a sracnak., hogy ok legyen de ha nem jo nekem nem kell.
Hat nem is lett jo kozepen szivarvany szinu volt az uveg amikor ugy tartottam a feny fele.. Nezte is a srac, hogy akkor ez ott levegos mondtam akkor ez igy nem kell. Mondtam tegyuk fel a nilkint na mar felrakasnal latszott, hogy az jo lesz.. ahogy elsimult amikor keresztbe huzta a gumi lapot vagy mit...
es ahogy neztuk a spigennek csak a szele ragasztos mig a nilkinnek a teljes uveglap. Na ezert eri meg az.Ja es a teli uveg foliarol beszelunk nem olyanrol ami ki van vagva stb.. tehat ugynezki mintha a telo uvege lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged