Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
válasz cicaslany86 #7038 üzenetére
Számítógépen letöltöd a chrome böngészőbe a Samsung internet bővítményt
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz kakuk100 #7219 üzenetére
Nofene... Úgy látszik kezd tényleg jó időket produkálni a készülék (s10+ 512) tegnap is hasonló időt futott, mint ma... Eddig jó, ha megvolt a 4 max 5 óra SoT, nyilván ugyanezzel a használattal. Jó lesz ez (p30 pro után nagyon vártam valami hasonlót! )
Nem válasz akart lenni, bocsánat!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
Én aktiváltam. Levont 100 forintot, majd vissza is tette. (utána átváltottam a családira, nekünk jobban megéri,YouTube prémium, music és Play Zene, van benne, Spotify családi lemondva. Így összesen csak a különbözetet, valami 890 Ftot vont le az első hónapra)
-
jose999
senior tag
válasz thamasz #7501 üzenetére
Pontos információm nincs róla, olvastam ezt is azt is. Sajnálnám, ha megszűnne; a YouTube Music inkább a YouTube és a Play Zene keveréke, szerintem. (Az utóbbbi kettő mellett nekem pl az fölösleges)
-
jose999
senior tag
válasz HUTCHDB #7592 üzenetére
Ez lehet a "probléma" (nekem kifejezetten tetszik) :
"A kijelzőtechnológia is fejlődött és nem csak annyiban, hogy most már Dynamic AMOLED-nek hívják azt, amit eddig Super előtaggal brandeltek. A technológia lényege, hogy közel 42%-kal csökkenti a kékfény kibocsájtást, anélkül, hogy megváltozna a megjelenített tartalom színe. Ezt a TÜV Rheinland is igazolja, ha valaki ellenőrizné, azt itt teheti meg a következő hivatkozási szám alapján: ID 1419064785. A megjelenítők a színskála 100%-os tartományát lefedik DCI-P3 sztenderd szerint, a biztonság kedvéért erről is van papírjuk. Az Infinity-O panelek (azt jelenti, van benne lyuk) HDR10+ támogatással rendelkeznek és feltűnően színhelyes a kalibrálásuk élénk és természetes módban is. Utóbbi opciónál kapunk egy csúszkát is, amin hűvösebb vagy melegebb árnyalatúra állíthatjuk a hőmérsékletet, de az alapértelmezett beállítás közel színhelyes; nincs sok értelme eltérni ettől."„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani a pontos típusát az s10+ gyári töltőnek illetve kábelnek? Köszi a segítséget!
-
jose999
senior tag
válasz Sirandrish #14832 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest