Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
A világító szélek be vannak kapcsolva, és mindig-re van állítva, viszont lezárt képernyőnél ha jön valami értesítés ott nem működik. Tapasztalt valaki ilyet?
Ja az összes alkalmazás engedélyezve van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
Az volna a problémám, hogy külföldiába vettem az s10+ -om és a samsung internet alkalmazásban vannak előre integrált könyvjelzők amiket nem enged eltávolítani(és zavar), hogy tudnám ezt megoldani?
Saját fájlokba valahol törölni vagy nem tudom.Előre is köszi a segítséget.
-
gr.bence
aktív tag
válasz Usländer #11194 üzenetére
Független készülék (vodás kártyám van benne) de telekomos?
Lehetséges bár függetlennek rendeltem...deutche verzio ha jól tájékozodtam akkor az csak a sim kártya beállítások miatt érdekes.Igazából mindegy csak kicsit zavarja a szemem, hogy ott figyegnek...hibátlanul működik minden eddig imádom a telót....szóval együtt tudok élni ezzel. Viszon az hogy 2019ben ilyen még létetik hogy megerőszakolják a felhasználót ráerőltetnek ilyeneket ez 2004be volt divat.
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Spigen liquid air tokom s10+ -omon.
Szeretnék rá kijelző védő üveget, tudotok ajánlani valamilyen márkát amit nem fog összeveszni a tokkal ha felrakom... előre is köszi -
gr.bence
aktív tag
Hello.
Használ valaki whitestone dome glass s10+ on?
Tapasztalat vele?
Elgondolkodtam a beszerzésén. -
gr.bence
aktív tag
Bocsi a láma kérdésért de ha már szó esett a vezeték nélküli töltésről, létezik olyan ami "normál" áramerőséggel is tölt és tud gyors töltést is? Vagy csak gyors töltést tudnam ezek.(kábelen én nem használom a gyors töltést)
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
Hello.
Ha már fülesről van szó, akkor valaki használ Sennheiser Momentum free fülhllgatót s10+ al?
Pár dolog érdekelne vele kapcsolatba.Pacsi mindenkinek😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest