Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Ami a 855-öt illeti, teljesítményben tényleg jobbak valamivel, de szerintem aki képes érzékelni a 335e és a 350e Antutu közti különbséget, az lop, csal, hazudik
Ami a fogyasztást illeti, valószínűleg nincs nagy különbség: az Exynos procis verzió eredeti firmware-ja nagyon rossz készenléti időket produkált, ez tény, de úgy tűnik, hogy ezt egy frissítés megoldotta. Most tesztelem, a jelek szerint tényleg lényegesen jobb lett a helyzet.Ami a két típus közti üzemidő-különbséget illeti, ne feledd, hogy a 10+ kijelzője is nagyobb, ezért ez nem megmondható. A készenléti ideje értelemszerűen jobb a 10+-nak, de intenzív használat mellett ez kiegyenlítődik.
A Huawei és a Samsung szoftver közti különbség abszolút egyéni ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
Be lehet szerezni Snapdragonos készüléket (bár lehet, hogy csak külföldi rendeléssel), de szó szerint nem lesz rá garanciád, még 1 év sem.
Sőt, garancián kívül sem fogják javítani, vagyis úgy sem, hogy fizetnél a javításért. Ennek elsősorban az az oka, hogy némely alkatrész eltér az Exynos-ostól, és e miatt nincs olyan alkatrésze a szerviznek. Vagyis semmiképpen nem ajánlom a Snapdragonos vásárlását.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
A kis méretű telefonok "nagy" kijelzői nagyon becsapósak, mert csak magasságban nagyobbak, és e miatt rosszabb a felhasználói élmény mondjuk egy S10-nél, mint a OnePlus 5-nél, mert előbbi kijelzője keskenyebb (tehát vagy minden kisebb lesz a kijelzőn, vagy kevesebb tartalmat látsz széltében).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Valószínűleg van abban is magyar nyelv, de pénzért sem fogod tudni javíttatni a snapdragonost itthon (még kijelzőcserét sem!), és nem lesz rá semmi garanciád.
Szóval ha mondjuk véletlen leejted, küldheted vissza Kínába garanciáztatni, visszafele meg újra meg fogják vámolni (mint ahogy elsőre).
-
leslien
nagyúr
persze h van benne AKG füles.. original dobozt kapsz ráadás még van benne egy tok is.. még én sem tettem le róla teljesen.. nekem van itthon smart biztosítás amit tudok érvényesíteni a telora.. 😁
egyébként itt vannak a videók [link]
[link][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
A HDR+ videó felvételt az Exynosos is támogatja. Mindkettő chipsettel szerelt S10 teljesen ugyanazt tudja, pont ezért van letiltva a 8k felvétel az Exynososban, mert azt meg a Snapdargonos nem tudja.
Amúgy update-tel már javult a Exynos-os verzió üzemideje is, legalábbis a legtöbben itt azt írták. Képminőségben meg nem lehet nagy különbség, hiszen a Samsung nem teheti meg, hogy a saját hazájában rosszabb terméket dob piacra, mint az USA-ban.
Ja igen, mindegyik S10-hez jár az AKG füles, a miatt ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Nekem itt javasolta egyik fórumozó a Whitestone Dome Glass kijelzővédő üveget és mikor a Samsung boltban jártam ott is ezt javasolta az eladó, mondván ezt a Samsung bevizsgálta és jóváhagyta. Csak ezt a fajtát és Ők is ezt fogják árusítani. Én ilyet tettem fel és alig venni észre - kicsit macerás a feltétele, de nem lehetetlen küldetés - és nagyon mutatós. Az ujjlenyomat olvasó szerintem nem annyira tökéletes vele mint mondták és volt előtte, de nekem nem vészes, elfogadható. Elsőre sosem nyit, mindig kell egy következő próbálkozás. Persze ez lehet amiatt is, mert elfelejtem, hogy kicsit erőteljesebben kell nyomni az olvasó részt mint a régi gyári sima fóliával. De nekem be van kapcsolva az arcfelismerés és az viszont brutál jól működik, még sötétben is, így nem sokszor kell az ujjlenyomat olvasót használni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest