- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
akooos #17210 üzenetére
"Tehát főverzióváltás után nem volt factory reset. Ne is várj rendes működést, ilyenkor erősen ajánlott a tiszta indulás."
Elég szomorú lenne ha ez a helyzet a Samsung-nál így 2020-hoz közeledve, korábbi iPhone-omon 5 főverzión mentem végig, soha nem csináltam FR-t és nem volt semmi gondom. Nexus/Pixel-en sem volt ilyenre szükség soha, valamint a Galaxy Tab S2-mön is csináltam főverzió-frissítést (bár ott csak egyet, mert többet nem kapott) s nem volt semmi gond.
Remélem ez az update utáni FR csak valami ősidőkből maradt beidegződés és nincs már ilyen hülyéskedésre szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest