- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
kengyel #14116 üzenetére
Pontosan mi a teendő? A linket megtaláltam de most tanulgatom újra az androidot 6 év kihagyás után.
(és amúgy ez az egyik dolog ami az ios-ben jobb volt, hogy azonnal, de tényleg minden értesítés üzenet stb azonnal megjött... mókolás nélkül)
vg: csak azért írtam be az én verzióm mert vannak akik itt statisztikát vezetnek.
De pontosítanék rajta: S10+ , kb 2 hete vettem, vodafonnál, XEH van rajta, és 588 mb volt a mai frissítés, amit wifin nem tudtam megkerestetni vele csak mobilneten. Remélem nem hagytam ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest