Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22887) hardverlog


hardverlog
aktív tag

Sziasztok (ha még jár erre valaki)!

Note 1 telefonom van bő 4 éve...nagyon szeretem, szerettem, tulajdonképpen az első telefonom, amitől - a korából is látszik - nehezen válok meg. Viszont az elmúlt hónapokban elviselhetetlenül lassú lett, ami már átment arra a szintre, hogy kezd használhatatlan lenni...emiatt már újabb használt Note vételét tervezem (Note3 vagy Note4).

Viszont a Note1 annyira a szívemhez nőtt, hogy szeretnék még egy utolsó esélyt adni neki. Tervem egy teljes törlés, majd új android rendszer felvitele. (hátha visszatér az élet bele legalább egy elviselhető gyorsasági szintre :) ) Az hogy melyik androidot érdemes visszadobnii gondolom ti, a tapasztaltabbak jobban tudjátok, most a 4.1.2 van fent, alapsáv verziója: N7000XXLT3, kernelverzió pedig: 3.0.31-1103517

Kérdésem, hogy Budapesten, egy megbeszélt helyen és időben (házhoz is elmegyek persze) hajlandó-e valaki arra, hogy a fentieket egy nagyobb tábla csokiért és egy nagy köszönömért megtegye nekem?

Ha van ilyen, aki ért ehhez és belefér az idejébe a fenti dolog, akkor előre is megköszönve írjon rám egy privát emailt és egyeztetünk mikor csinálnánk meg a szeretett Note1esem feltámasztást.

Köszönöm előre is, ha valaki vállalja!

Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.