Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz gigabank #15297 üzenetére
Szerintem annak nem lett volna szabad betelnie, ha ugyanazok vannak fent mint a desire hd - n! De nem véletlenül a ramot nézted ami 100 mega alatt van?A belső tár ahova alkalmazasokat lehet rakni 2gb!
Ami nem kell töröld, és kapcsold ki azokat az alkalmazasokat amiket nem használsz!
Szerkeszteve : na csak jól ertelmeztem akkor! :-)[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
gigabank
csendes tag
válasz Pietro 22 #15299 üzenetére
de nem értem!
a custom rom-ok nem épp erre valók? olyan nem hivatalos optimalizált rom-ok amelyekből minden gyári hulladék kigyomlálásra kerül.
na most nekem custom rom van fenn, ráadásul ahogy nézem az egyik legnépszerűbb. Ultimate N7000 XXLSA
és ezt produkálja = 90% a memóriának foglalt. -
hito
nagyúr
válasz gigabank #15302 üzenetére
A custom romok egy része igen, másik része arra jó, hogy a gép előtt ülő nyomi gyerek aki túl sokat nézte a mátriksztot itt élje ki a hackerhajlamait és álmait, holott sík hülye hozzá. Össze vissza dobál belefele mindent a romba ész nélkül, mint Jamie Oliver a konyhában, aztán az olvasatlan Note tulajok meg küldik rá a gépükre ezerrel. Utána meg jön a csodálkozás...
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Pietro 22
aktív tag
Koszonom, ez volt az, amit kerestem!
Burst romot hasznalok, ami elv gyomlalva van mar alapbol.
Amik vannak programok:
Exdiaer
Viber
Zedge
Fifa 12
Im+
Youtube
Sygic
Bkv mentrend
Volan menetrendSe tobb sekevesebb.
Per pillanat ujrainditas utan 10 percel a foglalt ramom 743 mb
-
hito
nagyúr
válasz lefkosia #15304 üzenetére
Az is mit művel hallod főzés címszó alatt. Hason kúszva szedi össze a mindenféle gyomokat a kertből, nagyanyám maximum a botjával nyúl hozzá, ez meg zúzza bele a levesbe amiből meg majd fagyasztás után tölcséres fagyit állít elő sóskaöntettel a tetején. A gasztronómia is hova sűllyedt
-
fujifilm1
senior tag
válasz #49738752 #15309 üzenetére
Szia Juc.
Mivel nem kaptál választ, pláne - de amúgy is - mindenképpen jól döntöttél.
Az ICS-re visszatérés full wipe-al, hydra kernellel,nekem is megoldott egy pár para jelenséget JB-n.
(Biztos tudod hogy nem sok lány tudja ezt végigcsinálni... )Az LSA fogyasztása a legjobb nekem eddig, de toronymagasan!
Igaz nem próbáltam az LSC-t.Robert
-
fujifilm1
senior tag
válasz nggabi #15311 üzenetére
koszi. Ez tiszta beszéd.
Ajjaj nagy bajban leszek akkor ha kijon a végleges, mert ez a fogyasztás nagyon tetszik és a sebesség minden eddigi ics-t jb-t lever...
És ha uj inkább a LSC-re hasonlit fogyasztásban akkor lesz miről filozni... De majd ráérek aggodni ha lesz miért.Más. Exynos exploit - amivel root jogot lehet szerezni.
Működik a stock ICS-es Note 10.1 en. csak 1 APK-t kell letolteni és elinditani. ennel egyszerűbb root az életben nem volt...Note 10.1 - tegnap óta van. ICS-el is mocskos gyors. De most megy rá a stock német JB. Hát mit ne mondjak... jó.
-
fujifilm1
senior tag
@NGGABI
Szia Gabi
Ha lesz időd frissítsd már az első hozzászólást légyszíves. A Rootolás részt az exynos exploit--al." Update: 2012.Dec.20 -A legegyszerűbb Rootolás ICS/JB.
Töltsd le innen a legfrissebb apk-t: [link] - (keresd az ATTACHED FILES részt.)
Indítsd el. Engedélyezd a super su telepítést, és kész."[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz #68216320 #15319 üzenetére
Gyanítom, nem sokáig, ha kijavítják a membugot. CM10 mai frissítésében már fixálták.
Hoppá! Most vettem csak észre, hogy tegnap óta már 10.1 a CM Nightly. Még jó, hogy megnéztem, mert más video drivert betöltő kernel kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Polllen
nagyúr
Nem tudjátok, philz kernel-l a wipe még mindig para vagy ez már javítva lett?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
z67
őstag
Előre elnézést kérek, a zavarásert, Note II- re költözés miatt megmaradt egy-egy új szalcsiszolt hatlapom, gyári oldalra nyíló tokom, es egy foliam. Ha esetleg valakit, akkor privát.
-
válasz zragon18 #15261 üzenetére
Ha jól látom nem válaszolt senki más amíg nem voltam itt, úgyhogy jövök
Pont az Xbox kontroller saját, nem szabványos protokollt használ, így egyféleképpen lehet csak összekötni a Note-tal: az USB-s vevőegység bedugásával az OTG kábelbe... Ergó HDMI-nél nem játszik. Viszont a PS3 és a Wii kontroller is Bluetooth alapú, így azokat össze lehet hozni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Kapanyél
őstag
Kis tapasztalat CM10.1-gyel kapcsolatban:
- óra működik, de az ébresztés funkciója FC-zik
- YouTube FC
- új GApps kell hozzá, érdemes idejében letölteni
- CRT off effekt még elég szar, kicsit akadozik
- a több ablakos/oldalas zárolt képernyő ötletgazdáját letöltendőre ítélném...
- a redőny nyomógomboknak (a lá MIUI) kb. semmi értelmük
- WiFi hotspot működik
- eltűntek a Fejlesztői Lehetőségek a beállításokból (és ahogy észrevettem, úgy maradtak, ahogy CM10-en beállítottam)
- kicsit recegősebb, mint a CM10, de abszolút vállalhatóTegnap még úgy gondoltam, hogy megy vissza a CM10, de ma már 2x is meggondolom, hogy tököljek-e vele... A YouTube meg az ébresztés azért elég fontos, de mivel jönnek az ünnepek, nem fog zavarni a hiányuk, bár valószínűleg a fejleszők is leállnak mától.
-
Kapanyél
őstag
válasz Kapanyél #15331 üzenetére
A legfrissebb, 4.2-höz (is?) jó GApps-et tudom használni szerintetek CM10 alatt is? Vagy az eggyel régebbit használjam?
Van még néhány progi, ami nem kompatibilis a 4.2.1-gyel. Így inkább visszarakom még most a 10-est, amíg bent vagyok melóban...
-
törölt tag
válasz Kapanyél #15332 üzenetére
Ne használd a 4.2 GApps-ot csak CM10.1-hez. Használj 4.1 GApps-ot.
Itt vannak. -
törölt tag
válasz Kapanyél #15335 üzenetére
Azt nem tudom. De CM10-re tettem Gapps 4.2-t és induláskor már FC fogadott. Amúgy más a kernele is elég rendesen a CM10.1-nek. Gondolom leginkább az lehet a problémás. Bár, fene tudja. Amíg nem csinálják meg a hangerőszabályzást rendesen, addig nekem bukó. Fülesen hallgatva a hangerő 50%-100%-ig nem változik semmit.
-
hito
nagyúr
Srácok! Ezt raknám fel. Jól látom, hogy semmi trükköt nem igényel, csak full wipe, utána install zip és kész. Nem akarok tankcsapdára szaladni. 3-as hsz-t emlegeti még, de nekem az kínai.
-
-
djapor96
senior tag
válasz Kapanyél #15331 üzenetére
én leszedtem a youtube-ot és újra tettem a playről.... így megjavult...
engem jobban zavar, hogy fagyogat.... pár napot kap, de nem oldódik meg akkor megy vissza a 10-es...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
-
djapor96
senior tag
Ha nem akarok szenvedni a cm10.1-el mit érdemes feltenni....? a sebességet ugye megszoktam......
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kazmerr
aktív tag
LSC-ből mit ajánlotok?
Ezt néztem ki: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1970626 de ha van jobb, akkor jöhet. Alapvetően nem akarom a gyári tollas funkciókat elveszíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest