Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Üdv.
Ismerősnek felraktam a slimbean-t, mert nem ment neki gyári ICS-sel a GPS, meg lassú volt a rendszer. Minden megy is szépen a fájlátvitelt kivéve, ott hajlamos lefagyni, de van amikor meg 6 gigát is átvisz. De szó szerint teljesen lefagy, kernel halt kell neki.
Ő panaszkodik újraindulásokra, én nem tapasztaltam. Mi okozhatja?
Slimbean 3.0.0
És a lényeg: GPS NEM működik még mindig. Fasterfix EU-ra állítva, 0 hold. GPS testerben csak a magnetométer megy. GPS beállításaiban minden pipálva, belső gps kiválasztva.
GPS bekapcsolva, 0 holdat mutat, nem talál jelet sehol, semmikor. 0 hold. Állapotsávban GPS logo villog.
Szerintetek? -
KTTech
veterán
válasz quailstorm #14651 üzenetére
Szerviz...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
nggabi
félisten
válasz quailstorm #14653 üzenetére
szerviz
gyári jb-t próbáltad? gyalulást neki, belső sdt is formázni... ha utána se megy vissza a gyári ics-t majd szerviz.
nekem vidéken, mozgó autóban, net nélkül kb 20mp alatt fogott fix jelet.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Polllen
nagyúr
Első körben GB vissza, ha nem megy, szerviz.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
puskint
tag
Nézd meg ezt (utolsó hozzászólás: kikapcsolt GPS-szel törölj minden .gps* típusú fájlt a data/gps-ből, reboot).
[ Szerkesztve ]
-
auth.gabor
tag
https://iotguru.cloud
-
nggabi
félisten
-
Gabi 8906
senior tag
válasz auth.gabor #14658 üzenetére
Ez ígéretesnek néz ki, de később válik el jó e hozzá. Nekem anno az Asus P535 azt hiszem 2 gigáig kezelt. Beletettem a 4 gigást és vitte. Viszont időnként, kb 1-2 naponta eldobálta a telo. Csak akkor látta újra: ha kivettem belőle, majd visszatoltam bele.
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
lefkosia
őstag
válasz auth.gabor #14658 üzenetére
Nekem is egy 64Gb-ra fáj a fogam. 20 körül már lehet kapni. Jézuskának írok
The Truth Is Out There
-
hamikike
tag
Üdv mindenkinek!
Napokon belül lesz egy Note telóm. Több kérdésem is lenne (lesz), de most csak két induló.
1. Vékony átlátszó szilikon tokkal ellátva még betehető egy jóval nagyobb zártságot adó álló bőrtokba ? Igy kivéve is van némi védelme, de ha nem akkor felesleges megvennem a szilikont.
2. Akarok venni egy Bluetooth headsetet ami A2DP képes (Plantronics M55 Multipoint, 3.0 bluetooth!). Kérdés a Note fogja-e támogatni az A2DP-t? Némely ilyen headsetnél azt írják a telefonnak is A2DP bluetooth képesnek kell lenni.
Vagy az okostelóknál ez alap?
Jó lenne nem csak telefonálásnál használni hanem zenét, hangoskönyvet hallgatni, stb.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sycorax182
tag
hello. tud vki mukodo megoldast a gyari 4.0.4-es sw rootolasara?
-
nggabi
félisten
-
handrash
őstag
válasz sycorax182 #14664 üzenetére
1. Hozzászólást nézd meg!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Pietro 22
aktív tag
Ezt nem hiszem el, csinalhatok akarmit, jegelhetek (Titaniummal), vagy szedhetek le akarmit, folyamatosan 700 felett van a RAM-om. Nem idegesite ennyire, de ha megnyomom a home gombot csak folyamatosan kirajzolva jon be a home screen. Ikonok, aztan folyamatosan a widgetek. 4 oldalt hasznalok, 2-3 widget, kb 10 ikon, TW gyari launcher. Eddig nem csinalta, kb 2-3 napja. Tenyleg mar alig van olyan amit ne jegelte volna vagy toroltem volna le. Otltek?
-
fujifilm1
senior tag
válasz Pietro 22 #14667 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is sok problémám volt a JB-vel SL7 és SLA-val is. Több verzióval is. Pedig volt wipe all, sőt format system data, preload ahogy kérték.
Ennek ellenére ami másnál ment az nálam néha nem.
Pl: Kevés ram -sok ram, Ripple lock - a Lockscreen shortcut-ok törlése nem ment,
multiwindow bizonytalan volt, és a TW néha néha fagyott.DE ÚGY TÜNIK ezekre mind van megoldás.
Mégpedig az hogy Hydracore 4.3al is nyomtam egy wipe all-t és utánna ujratelepites.
Azota még gyorsabb a JB és minden megy egyenlore...Az XDA-n irták.
XDA - eybee radöbben.
(a lényege az hogy az uj kernelekkel marad vissza "valami" a wipe után is.)Üdv,
Robi[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Thx a sok infot skacok. Egy widget van csak kint mar. Kiprobalom ezeket! Koszi!
-
Reggie0
félisten
Sziasztok!
Valaki mar talalkozott olyan kijelzo problemava, hogy csak a piros szinnel a mindket iranyban egymastol egyenlo adott tavolsagokra(tehat mintha egy negyzetracs racspontjain) levo pixelek feketek? Szerintetek ez garis?
-
cotag
senior tag
Csak megvenném az utódot..
Szóval van egy eladó note one :-) [link] -
lefkosia
őstag
XXLSA vagyok. A mai napon többször újraindul biztonságos módban. Esetleg valakinek ötlete mi lehet a bibi
The Truth Is Out There
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Van olyan custom rom note-ra, amit éppúgy lehet update-elni, ahogy a gyári rom-ot?
vagyis, menüből wifin keresztül update check - van update - install és kész
kb ugyanúgy ahogy a market app-ok is update-elhetőek.köszönöm
-
206 cc
senior tag
válasz fujifilm1 #14692 üzenetére
Sziasztok!
Én pár napot tesztelgettem az LSA készenléti fogyasztását és 3% óránként ez alá nem igazán megy...főként éjszakai időket figyeltem volt 3G frissítés óránkénti időjárás+email,de más ugye nem...reggel néztem és bizony 6-7 óra alatt odalett 20% akku....Megy deep-sleepbe rendesen de a rendszerre ír még is ennyit a progi..
Másnál hogyan alakul?
Nálam gyári LSA+PhilZ kernel van fent ...ami kb már naponta frissítődik...lassan ott tartunk mint a NoteCore-val..[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
KTTech
veterán
válasz 206 cc #14693 üzenetére
Wifivel, Trilliannal, folyamatos szinkronizációval, de kijelző nálam nálam kb. ennyi.
Ha nincs adatkapcsolat, akkor 10 óra alatt dobott le 2%-ot (éjjel).Mivel a mostani kernelek csak bináris hackek, így nem csoda, hogy folyamatos szögelés alatt állnak. Nincs még miből custom kernelt fordítani, majd csak akkor lesz, ha már a Samsung kiadta a forráskódot.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Galaxy Note telefonomat most lecserélhetném egy új Note-ra (nem II-es, csak új példány) vagy egy S III-ra.
Közel egy évvel későbbi gyártású Note-ban van esély, hogy jobb a kijelző?
Talán az S III kijelzőjének mérete még nem lenne akkora visszalépés számomra, hogy ez számítson. Viszont rosszabb építési minőséget nem fogadnék el. A kamera is egy picit aggaszt, Lényegesen rosszabb üzemidő is zavarna.
További szempont, hogy csak gyári ROM-mal használhatnám, bármelyik mellett is döntök.
Hát én immár mit válasszak?
Előre is köszönöm a jótanácsokat! -
Colani
tag
Sziasztok.vmiert nem tudom hasznalni a dupla ablakomat ultimate v5 alatt..esetleg vkinek vmi otlete?koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest