- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Massmurderer #198 üzenetére
Neked a magyar az anyanyelved?
-
Massmurderer
őstag
válasz
RozogA87 #194 üzenetére
Ájfon 5 se volt ám semmi úgye.ujjlenyomat olvasó,tutti védelem,azt video van arrol hogy a csáko macskája 2x ráverte a mancsát az ujlenyomat olvasora,azt felnyitotta a telot lezárt állapotbol,meg ugye hiper super ájfon navigácio több 100 mérföldre arrébb navigált.persze ezek úgye alap dolgok.Retina kijelzö hiper szuper,mindenki odavan érte,és nem parasztvakitás,mert az kell a népnek úgye.
-
Massmurderer
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
enginev3.0 #188 üzenetére
Semmi bajom, ha valaki a kerekebb formákat szereti, én utálom és már régóta vártam ezt a formát egy préimum flagship-től, a szappantartókkal a tököm tele volt/van már.
Ezért, remélem a samu mind a kettőt (formavilágot) gyártja majd a jövőben. -
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #195 üzenetére
Nálam 220 a lélektani határ. Az meg is lesz 2-3 hónap múlva a kedvenc boltomban.
-
enginev3.0
félisten
180 fölé sosem mennék egy összegben telefon vásárlásnál
Esetleg szolgáltatónál, előfizetés mellé részletre, de hogy kiadjak ennyi, vagy akár 210ezret is egyben telefonért, sohaS7 Edget vettem 3 hónaposan 135ért egy éve
És igazából nem is irigylem azokat akik bemennek és mondjuk egy MM-ben megveszik ezt a telefont ennyiért
-
RozogA87
tag
Az árán nem lepődtem meg, gondoltam hogy 300 felett lesz. De ez a "véroxigén telítettség mérő" a szenzoroknál...
WTF??? Gondolom ez valami parasztvakítás hogy jobban megvegyék. -
SX Wave
aktív tag
S8+ 300 000,- volt megjelenésekor. Nézzük a promóciós árat... DeX jelenleg 35 000,- vagyis a telefon 300 000,- jön ki. Aki spórolni akár, az most megrendelli, vagy majd karácsony környékén megveszi 275 000,- Dex nélkül. Drága vagy nem drága, ezt tényleg szubjektiv ( én is szívesebben adnék ki érte kevesebbet), csak nézzük meg a 128GB almás telefonok árait és itt már lehet az ember objektív, hogy azért az árért az mit nyújt egy Note 8 képest.
-
Soybex
őstag
válasz
SkyLine3000 #186 üzenetére
400-500 még idén ha debutál az iphone
-
joey04
titán
válasz
Massmurderer #178 üzenetére
Én az i7 plust szeretném legalább átmenetileg lecserélni egy csúcs androidos telefonra. Nekem hasznos az értelmes összevetés. Fórumokon persze agyatlan flame lesz belőle, de az egy másik téma.
-
Ricardo
titán
válasz
enginev3.0 #188 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy szögletesebb mint az S8 páros (egyébként az is testzik), így egy kicsit elegánsabb.
Az ára meg magas és ez nekem sem tetszik, de nem csodálkozom rajta. A Médiában (tudom nem olcsó hely) még mindig 180 az S7E.
-
válasz
SkyLine3000 #186 üzenetére
Nyugi,ebből is a legtöbb,2 év hűségre,és részletre lesz eladva
-
enginev3.0
félisten
Nagyon szuper készülék lett, az biztos, de nekem nem igazán tetszik, a kerekebb S8-ak sokkal szebbek szvsz
Nagyon remélem hogy az S9 is kerekebb formákat kap majd
-
forgonati
őstag
válasz
Massmurderer #183 üzenetére
Most majd lehet hogy valaki leugat mert Samu fanboy vagyok, de a OP5-öt tényleg ne vegyük már a Note 8-hoz. Az OP5 csalódás kamerában. És igen, tudom hogy nem fair összevetni őket mert a Note 8 jóóóval drágább. De az OP5 akkor is gyengusz lett, szinte alig hoz valamit képminőségben a OP3-hoz képest. De legalább ismét csak drágábban indított mint az elődje.
-
SkyLine3000
addikt
Ha neked 335ezer forint egy nyamvadt telefonért ajánlott, akár milyen is, akkor elég rosszul vagy összerakva. Ja, akinek ennyi pénz nem gond, annak lehet ajánlott. Ha milliókat keresnék egy hónapban, akkor sem adnék egy telefonért ennyi pénzt, már elvből. Jövőre, meg utána majd jönnek a 4-500ezres telefonok? Röhej...
Nyilván sokat el fognak adni belőle. A célközönség nem én vagyok. És nem azért, mert olyan rosszul keresnék... -
samu74
addikt
Jó lett a teszt,köszönjük!
A telefon profi nagyon,nekem tetszik.Az ára annyi amennyi,de ahogy írták fentébb annyiért adják amennyiért akarják,alternatíva híján.Esetleg aki olcsóbb telefon+ebayes toll kombón agyal,az gondolja újra... -
Massmurderer
őstag
válasz
forgonati #180 üzenetére
Oneplusz 5 képeket néztem multkor,ha valakinek note 8al löt képek nem tetszenek,néze meg oneplusz 5 képeket.Még meg se közeliti a note 8 képeket.Oneplusz 5 képei szemcsések,és olyan mint egy olajfestmény.pedig azt a telot agyon dicsérték,szépsége miatt is
ami úgye koppintás
-
forgonati
őstag
Szerintem igencsak félreértelmezted... A sima nagylátószögű szenzor az S5K2L2 és Dual Pixel fókusszal, ahogyan Az S8-ban meg az S8+-ban is... A tele kamera az amit te mondasz, az nem Dual Pixel, hanem PDAF.
A képekről meg tényleg inkább ne vitázzunk. Ízlés dolga. Egyébként én is az új HTC-re gondoltam mikor azt mondtam hogy a legjobb 2-ben benne van. Vagy ha a legjobb háromról beszélünk, akkor még a Pixel is ott van.
-
w333
félisten
válasz
Massmurderer #178 üzenetére
Mert lehet valaki a két telefon között nem tud választani
Valami fizikai összehasonlítási alap kell, kijelző, kamera, hardver stb.
De is nem az oprendszere volt összehasonlítva hanem a telefon tulajdonságai !
-
jUUh
addikt
Csak ne lenne ilyen kutya drága...
-
S e t h
nagyúr
Próbáld meg értelmezni amit írt, amolyan fotós szemmel.
Ha sikerült, akkor légyszi magyarázd el. A hozzászólásom ennek szólt, a fan fanságáll tőlem. Azért is szép az online kommunikáció, mert van aki meg azért ront nekem, mert kritizálom a terméket, most meg hirtelen fan vagyok. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #171 üzenetére
Én tudom mire írtam, és nem, nem úgy ahogy Te gondoltad.
Elég csak egy V30-N8 összehasonlító videót emlegetnem ugye? Na arra írtam, mert eszembe jutott egy korábbi vitasorozat, amit szintén jókedvűen követek.
Ennyi az egész. -
Egyéni preferencia kérdése
Sok csúcs samsungom volt, pontosan tudom milyen jók. Majdnem s7-et vettem egy hét használat után, de hozzám a oneplus kompromisszumai közelebb álltnak mint a samsungé, azért vettem végül azt.
Megértem azt is akinél ez fordítva van. Azt viszont nem hogy mit tud ez egy s7-s8-hoz képest is akár hogy 335 ezerért ajánlott legyen, főleg mert a mobiltechnológia is már egyre lassabb ütemben fejlődik
Valahogy már nem érzem szükségletét ennek a nagy fogyasztásnak ami korábban inkább indokolt volt mobiltéren
-
AusWolf
őstag
Vannak, akik személyes szívfájdalomként élik meg, ha leszólják a kedvenc terméküket. Kb. mintha a kedvesét, vagy a barátait szidnád. Ezért is érdekes mindig ide látogatnom, és beleolvasni a hozzászólásokba. Itt legalább annyit tanul az ember másokról, mint egy kocsmában.
Filozófia off.
(#168) Juhaszatti: Úgy lesz.
Csak el ne felejtsem.
-
AusWolf
őstag
válasz
Juhaszatti #156 üzenetére
Az sajna nem, de mivel nem használom sokat, így nekem a készenléti idő fontosabb (amiben a Note 8-at simán veri a teszt alapján). Szívesen letesztelném a kijelzőidőt is, csak valahogy nincs, ami rávegyen, hogy 4-5-6 órán keresztül a mobilomat nyomkodjam.
Majd lehet, berakok egy filmet, vagy nem tom.
(#160) w333: Na az már derék!
(#159) Aryon87: Nem. Én komolyan kétnaponta töltöm az S6-ot. Nézd csak meg a screenshotomat.
-
Joe.36
addikt
Jó lett, nekem tetszik, de marad az S7 Edge. Nem éri meg lecserélnem. Kár a kisebb aksiért.
S7 Edge-ben is nagyobb van. Gondolom félnek a Note 7 miatt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fasza teszt! Már csak 3 nap és (elméletileg) zsebre vághatom.
-
Anulu79
addikt
válasz
forgonati #79 üzenetére
Számomra ez nagyon nincs a top3-ban. Ha jól értelmeztem az írást (lehet, hogy hülyeségeket írok akkor bocsi) akkor itt már nem a dual pixel-es focus van. Számomra az S8-ak jobb képeket lőnek. Nekem még az S7 edge is szebbnek tűnik. Az új HTC-nek is szebbek a képei. Szóval itt szerintem nagyobb a lángja mint a füstje effektus van. A nappali képek is "zavarosak" nekem úgy, hogy ki sincsenek nagyítva. Még mielőtt le lennék támadva elmondom még egyszer, hogy ez az én véleményem.
-
RaveForce
veterán
Faraszto vagy es nem arra reagalsz amit irtam, csak h megint folenyeskedj. Inkabb tenyleg ignoralj koszi. Es igen. Marha rossz helyen van az ujjlenyomatolvaso, innentol alig birom hasznalni majd es szolok a tobbieknek is hogy tegyenek igy, na zarjuk a temat, mert mar tenyleg csak az energiam szivod vele. Pá.
-
AusWolf
őstag
válasz
Juhaszatti #150 üzenetére
Kb. 10 hónapja van meg, szóval csak kitapasztaltam már, hogy mennyit bír.
(#149) ollie: Ja, ha máshogy hívjuk, akkor mindjárt többet is ér?
-
S e t h
nagyúr
válasz
RaveForce #140 üzenetére
Egocentrikus álláspont semmibe venni mások véleményét csak mert másképp látnak dolgokat.
Nem vagy képes a szubjektivitásodon túllépni és esetleg olvasni külföldi csatornákat is, ahol ez le van írva.
Nem fáraszt a térítősdi ? Mennyi megtévedt bárány , akik elkóboroltak a nyájtól....
Próbálj meg kicsit kritikusabbb vagy éppen empatikusabb lenni!
Aki kritikus nem téged kritizál, hanem egy terméket. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #136 üzenetére
Ha pocskondiázás lenne, sztem a fél topik rajtam lenne. Van itt probléma? Természetesen ismételten te kezded a műsort, ahogy szoktad
Ha a "telekaka" szúrja a szemed. Egy kicsit gondolkozz, mire is írtam, és miért is írtam.. Ami szerintem minden, csak pont nem az imádott márkád pocskondiázása. Arról leszoktam, de látom nálad még mindig nem volt hatásfok. Semmi gond..Ha tévednék, kérem valaki javítson ki.
-
válasz
DonaldJames #141 üzenetére
Próbáltál már ilyen mobilt? A sima S8-nak 5.8 colos a kijelzője, de ugyanolyan széles, mint egy normál, 5 colos kijelzős mobilé.
(#144) DeathAdder: a OnePlus messze nem egy kategória egy csúcs Samsung mobillal. Most váltottam OnePlus 5-ről S8+-ra és nagy a különbség. De az elmúlt 1 évben volt OP3-am, és S7 edge-em is, és sok előnyt tudok mondani a Samsungok mellett a OnePlus-okhoz képest.
-
AusWolf
őstag
"Az ötórás képernyőidő az én használatom szerint egyébként jónak számít ekkora kijelző mellett – sok fotózással, maximális fényerőn inkább négy, kevés kattintással és a mindig aktív kijelző nélkül pedig hat óra lehet az átlag."
Ezt az S6 röhögve viszi. Kevés használattal kétnaponta töltöm.
Egyedül a ceruzát és a dokkolót tudom aláírni, mint lényeges különbség, de még azok sem érnek meg ekkora felárat (főleg, mivel a dokkolót külön kell megvenni).
(#144) DeathAdder: +1
(#142) Plag: Két és félszeres a tavaly ősszel vett S6-om akkori árához képest.
-
Nemtom csak én vagyok-e így vele, próbálom követni az innovációt épp oly lelkesedéssel mint az android és ios hajnalán, de op3 óta egyszerűen számomra nincs feljebb lépni, amit tavaly valahogy ilyenkor 125 ezerért vettem újan.
Oké akinek számít a minél jobb kamera azt meg tudom érteni, note-nál pedig az s-pen valóban kurvajó dolog (annak a kevés usernek aki használja), a többi az már tényleg csak apróság
és még laggos is, és sebességben se újítanak koránt sem olyan léptékben mint azt megszokhattuk.De baszki, mit tud ez 335 ezerért amit az elődök nem, hogy Ajánlott legyen?
Az emberekbe már olyan szinten bele van nevelve ez fogyasztásra való a bélpoklosság, hogy gyakorlatilag bármit megvesznek, kerül amibe kerül.
-
Ricardo
titán
válasz
DonaldJames #141 üzenetére
Tedd egy tablet mellé. Szerintem észre fogod venni a különbséget
-
-
Ricardo
titán
Jobb üzemidő, jobb kamera (nem csak a dupla lencse miatt) , vízálló, a ceruzának köszönhetően olyan funkciók, ami az S6 ban (és semmi másban) nincs. Bixby.
A hétköznapi használat meg mindenkinek mást jelent. Sokan észereveszik aközel dupla erejü vas , és a dupla ram előnyét. Vannak akiknek a mindennapi használat szerves része a ceruza használata.
Mondom mindezt úgy hogy jelenleg egy S6-ot használok elégedetten.
DonaldJames:
A nagyobb kijelzőfelbontás csalóka, mert nem annyival nőtt, mint amennyivel nagyobb a fizikai mérete, így alacsonyabb a PPI értéke, mint az S6-nak.
-
AusWolf
őstag
válasz
DonaldJames #134 üzenetére
Ezt ki tudnád fejteni? A teszt alapján nekem nagyon nem úgy tűnik.
5 col, 6 col... részemről ez részletkérdés, ami nem ér 2,5-szer annyi pénzt. Sőt, nekem a kisebb jobban bejön, de mindegy. A dual kamera sem egy kihagyhatatlan létszükséglet.
-
AusWolf
őstag
Ja, több RAM, pedig még az S6 3 gigáját se sikerült megtelítenem egyszer se.
A proci, mint írtam, specifikációiban nézve gyorsabb, de mivel az S6 is elég gyors és jól optimalizált, így hétköznapi használat során elképzelni sem tudom, hogy lenne bármi különbség.
Persze nem azt mondom, hogy nincs különbség, csak azt, hogy nem ér annyit, amennyivel a Note többe kerül.
-
-
AusWolf
őstag
válasz
thebear007 #124 üzenetére
Lassabb... papíron. A gyakorlatban egyáltalán nem érezhető.
VR-t is simán viszi.
Felbontás... 1440x2560 5,1"-en (577 ppi), a Note meg 1440x2960 6,3"-en (521 ppi). Hát igen.
-
w333
félisten
válasz
Massmurderer #121 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
thebear007 #120 üzenetére
+1
-
babosmiki
addikt
válasz
guriga1234 #119 üzenetére
Ezt cáfolnám! Az Lg a Huawei a Xiaomi stb, tudja oda tenni ahol könnyen kézre esik...
#120: akkor neked ET. ujjaid lehetnek.
-
AusWolf
őstag
Lassan a Samu is olyan lesz mobiloknál, mint PC játékoknál az EA. Rókabőr rókabőr hátán.
Itt Angliában 770 font az előrendelői ára ennek a fémdarabnak. Én tavaly ősszel 300-ért vettem az S6-ot zsír újan, ami valljuk be, 90%-át tudja annak, amit ez. Hirtelen csak a dupla kamera, a kerekített kijelző, a dokkoló, és az S pen jut eszembe. Érnek ezek annyit, hogy az ember két és félszeres árat fizessen egy telefonért?
(szerintem egyértelműen nem)
-
Massmurderer
őstag
Apple iPhone 7 Plusz miért van az összehasolitásba??Netalán az is androidos???
-
thebear007
aktív tag
válasz
babosmiki #116 üzenetére
Én ma megint megfogdostam az MM-ben, teljesen jó, elérhető.
Hagyjuk már ezt az ár dumát. Aki ilyet vesz, vagy üzleti felhasználó, mint én, és nekünk kell, vagy megteheti. Ha nem, akkor ne vegye.
A méret: ha éppen egy PDF-et olvasok, ami 30 oldal, vagy emailt, nagyon hasznos, a ceruza meg olyan funkciókat ad, amiket az S8+ bármilyen jó telefon, nem tud. Sokan vettük az S8-at azért, mert a Note 7-et le kellett adnunk. -
guriga1234
addikt
válasz
RaveForce #113 üzenetére
"siman mondva csinalt problema az ujjlenyomatolvaso helye, es tipikusan azok hozzak fel akiknek nincs napi hasznalatban" - viccelsz? Pont azoknál jelent problémát, akik napi szinten használják, mert a hátlap nem jó helye az ujjlenyomat olvasónak, tegyék a hátlapon bárhova is.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Juhaszatti #115 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
MikeWazowski #104 üzenetére
Gondolom sok HTC-d volt.
-
-
Talán az eddigi legszebb tepsi.
-
.Szaki.
addikt
válasz
CptAdamica #101 üzenetére
Azért lássuk be, hogy manapság a flagshipek olyan tudással rendelkeznek, amit a felhasználók döntő többsége baromira nem használ ki, egy középkategóriás telefon bőven ki tudná szolgálni az embert, így senkinek sem kötelező flagshipet választani. Vagy ha mindenképp azt szeretne, akkor az előző generáció is bőven jó szerintem. (Ez utóbbi mondjuk már 1-2 éve is igaz volt szerintem.)
-
petymeg
addikt
"Nekik az okostelefon nem státuszszimbólum: "
Csalóka ez a státuszszimbólumos dolog, mert simán olyanok is elhozzák részletre a háromszázezres telefont, akik a hónap végén jóformán kenyéren meg vízen élnek. Mert ez a nagy dolog, amit életükben el tudnak érni... Rengeteg ilyen van az ismeretségi körömben. Na azoknak nem éppen a társadalmi vagy anyagi státuszát tükrözi a telefon.
Otromba egy jószág lett, főleg az első oldalon azzal a baromi vastag tokkal. A hátra rakott ujjlenyomat érzékelőt meg nem is értem Ennél se meg a többinél sem, hol hátra van rakva. Annak elől vagy oldalt van a helye, praktikusan.
-
DonaldJames
tag
Tetszik ez a túlnyújtott kijelző.Ajánlott.
-
válasz
callmeakos #100 üzenetére
Nálam hasonló volt a helyzet! Note 3 óta van note szériás telefonom, Tesóm note 2 telefonját irigyeltem meg és így lett a note 3. Azt egy év után váltotta a note 4, ami 3 évig teljesített szolgálatot. Note 7 sajnos elfüstölt, így reméltem, hogy bírja a note 4 a note 8 megjelenéséig, de sajnos megadta magát. Nem volt kedvem szórakozni vele, így vettem egy S8-at. Azért nem az S8+-t, mert az (volt) a terv, ha jön a note 8, akkor az S8 váltja az asszony S6 telefonját, és én veszek egy mote 8at. (Megjegyzem, az S7 nálam is "meh" érzés volt. Aztán az elmúlt kvázi két hónapban úgy alakult, hogy nagyon megszerettem az S8at! Ha a note 8 a Telekomnál 300K alatt nyit, lehet előrendeltem volna. De az asszony S6a még bírja, így nagyon úgy fest, még egy darabig marad az S8 és ha reális áron lesz a Telekomnál listaáron (vagy bárhol máshol függetlenül) a note 8, akkor veszem csak meg.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
CptAdamica #78 üzenetére
Inkább dogee mint htc.
-
babosmiki
addikt
Nagyon jó telefon lett ez tény de, szerintem aránytalanul hosszú élőben úgy néz ki mint egy péklapát..Az S8+ is hosszú volt már nekem, de ez még arra is rátesz.
Amúgy még mindig nem értem a Samsungot, ha már ilyen hosszúkás mobilokat csinál, miért nem tesz egy állapot sáv lehúzó virtuális gombot a többi mellé mint pl a Huawei vagy az LG?
-
w333
félisten
válasz
callmeakos #100 üzenetére
+1 ugyan ezt gondolom én is !
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kés topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest