- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spadge
tag
válasz
guriga1234 #28883 üzenetére
Nna. Kezdjük az elején. NEKEM tökéletesen működött a oneclickroot. Ez csak egy szkript ami CF-Autorootot futtat le. Semmi extra. Amire létezik Chainfire rootja, azzal kompatibilis. Ismétlem, nekem bevált. De igazat megvallva odinból sem nagyobb ördöngősseg rootolni. Időben sem sokkal több.
-
spadge
tag
válasz
GZoli7 #28715 üzenetére
Az a baj, hogy azok adolgok, amik nem rendelkeznek Samsung digitális aláírásával átbillentik a flaget sajnos. Hát a root nem rendelkezik ilyennel.
Azt olvastam, hogy tulajdonképpen az IBM eFuse technológiájára alapul. Nem új dolog PS3 és az Xbox is használta már. Ott ha hackelt firmware ment a gépre, azonnal bannolta a gépet a hálózatról. Viszlát multi. Azóta sem találták meg a konzoloknál a gyógyírt. Szerintem itt sem lesz, hacsak nem felejti el a gyártó a KnoXot. Cinkes. -
spadge
tag
válasz
dancsuri #28648 üzenetére
Persze, ezt tudom. Arra akartam kilyukadni, hogy stock rootolt 4.1.2, download módban a counter 1, (a többi official) az eszköz állapota mégis normál. Engedi az OTA frissitést. De ha lefrissíteném a számlálóm maradna 1. Knox már élne az új, frissített rendszeren, tehát sem rootot, sem TA-t emiatt nem tudnék csinálni büntetlenül.
-
spadge
tag
Az normális, hogy oneclickroot-tal rootoltam. Checker azt mondja van jogom. Tényleg van. Viszont az eszköz állapota normál, és jön OTA frissités. (4.3)?!?!?!
-
spadge
tag
válasz
tomee007007 #28577 üzenetére
Magyarul a gsm modul fogyasztása közelít a nullához. Hihetetlenül hangzik. Persze elhiszem, amit mondotok. Félreértés ne essék.
-
spadge
tag
válasz
korcsillio #28571 üzenetére
Az igen! Repcsi mód gondolom.
-
spadge
tag
válasz
s3nsitivity #28499 üzenetére
Na ilyen, és ehhez hasonló szerződéseket nem mostanában fogunk megkötni, drága szolgáltatónkkal...
-
spadge
tag
válasz
korcsillio #28496 üzenetére
Az tuti. Csak rá kell venni a családot, meg a spanokat. Havi 25 júróért korlátlan net, 1000perc, 1000sms. Nice. Very nice.
Egyik span most vett kint egy G2 - t. Csak lestem...
-
spadge
tag
válasz
korcsillio #28489 üzenetére
Ez sajnos normális felénk. S3-nál ugyan ez volt nekem. Sőt Defy+ - on szintén. Asszony htc-je is ugrál. Szar a hálózat.
-
spadge
tag
Ha jòl emlékszem, mondta valaki, hogy ps3 controllert párosított a note-hoz.
Nos, ez nekem is sikerült természetesen, csak kirootoltam, csak nem hagyott nyugodni. Olyan problèmám akadt, hogy ModernCombat4-ben ha blutoothon kapcsolódok nem megy egyik joy. Ha madzaggal akkor minden további nèlkül működik.
Másik. Hogy a vèrbe lehet ugrani?Előre is köszönöm a választ!
-
spadge
tag
Sziasztok! Van arra valami esèlyem, hogy root nèlkül tudok OTG-n csatlakoztatni egy ps3 kontrollert a noteszhez?
Nem babrálnám a telót. Sajnos insane chipes. Meg hát azon kevesek közé tartozom, akik elègedettek a gyári rendszerrel, pedig eddig az összes telómat szètbuhertam.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest