- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #37177 üzenetére
Ezen a szálon minden infót megtalálsz.
Irni kell egy Pm-et @emandt-nak a készülék tipus, rom, kernel és email cim megadásával.
Ezek után fel fog venni egy Google+ csoportba, és onnan letölthető a mindenkori legfrissebb Béta verzió.
Fejesztés alatt áll még, de sok funkció szépen működik már.
Ezek után fog működni az app megfelelően... Hiába küldöm vagy osztom meg az appot, ameddig a saját email cimed, nincs regisztrálva addig nem megy...
Fizetős app lesz a későbbiekben.Rövid videó és egy frissebb .
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37170 üzenetére
Most a Team UB ROM tesztelgetem, az RR Rom Wifi problémái már felkúrt@ak
Remélem ezzel jó lesz..Eddig ami jó volt, elbarmolták.
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37165 üzenetére
Nem vettem észre...
De nem is teszteltem az akksi időt, mert xposed modulok tesztelése miatt sok reboot kell jelenleg.
De az akksi a legkevesebb gondom.. eddig is volt 5-6 óra.. de 4:30-5 szinte mindig, az meg elég nekem...Wifi scan interval szerintem valamilyen build.prop tweak lehet, én nem emléxem, hogy lenne ilyen benne..
Módositsd a build.propban, pl. EZZEL -
szunyi777
őstag
válasz
Konflikt #37155 üzenetére
Itt találtam infót a te problémádra. Olvasgasd át, hátha segít.
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37157 üzenetére
Akkor szerencséd van! 3 verzió van a 5.3.8 és a stable 11. a jól működő verzió! Agni kernel, xposed Framework béta2, SpenCommand app, stb remekül működik! Nincs egy FC sem!
Igen, fekete a készülékem..
Nem tudom, hogy a szín mit befolyásol.alec.cs
GSam Battery monitor elég sok infót tud adni. Root joggal meg többet!Konflikt
Először is azt kell megnézni, hogy az minek a wakelockja.. Wakelock detector app vagy Amplify Xposed modul. -
szunyi777
őstag
Ha valakit érdekel Resurrection Remix LP v5.3.8 stable-20150311 mai kiadása már működik végre minden Agni kernellel és Xposed Beta2 keretrendszerrel is!
Blogomban a magyaritás elérhető hozzá -
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37106 üzenetére
Azonnal aktív! De a cpu spy, vagy system monitor tudod ellenőrizni.
-
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37100 üzenetére
Próbálj másik Governort.
Én a Zzmoove használom. Igaz es sem használja a magas frekvenciákat erőteljesen.
Ha nincs szükség magasabb órajelre, akkor elég neki az 1200 mhz, azért is nem emeli magasabbra.
Játéknál, és grafikai dolgoknál a GPU-t használja, és azért sem magas a CPU órajel. -
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37097 üzenetére
Használta az 31mp ig.
-
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37089 üzenetére
Áhh tényleg
Boccs...
Olvastam ERPY a hszt-t, és a te neved másoltam be... Fáradok...ERPY
Tiszta telepités a lelke! Megawipe script futtasd le. Az törli a belső tárhelyet is, hidd el sokat számit.
A GAPPS "elvileg" nem lehet gond, de próbáld meg a Slim ninimal GAPPS.. Én mindig azt használtam, és használom.. Egyébként az RR rom Stock kamerája is jól működik. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37082 üzenetére
Te a hivással kinlódsz, vebbfulnak a kamera nem megy...
Ugyan azt a romot, kernelt használjuk, igy paszz, hogy mi lehet a gond.. Modemet is cseréltél, az sem segitett..
Érthetelen..Stock romokat nem nagyon ismerem. Tudod, én csak AOSP
vebbful
Boccs már a pontatlan governor beállitás miatt! -
szunyi777
őstag
Bocsi
Telón a Youtube app nem egyszerűGalaxy note 2 Remix Lollipop Rom Snap camera
És egy másik a fejlesztés alatt álló Spen Commandról
Galaxy note 2 SPen Command apps works
A Legutolsó Béta verzóban már magyarul is beszél, igaz jó pár hibajavitás kell még -
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37074 üzenetére
Én nem szoktam játszani.. Kevés időt tölt magas óra jelen ezzel a beállítással.. Legtöbbször 200mhz és 800 mhz használja. 1704 mhz általában App inditaskor ugrik.
Mikro laggok így is vannak, és bármilyen beállítást próbáltam voltak is. -
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #37072 üzenetére
Agni normal profil
Governor: Battery yank
Max CPU: 1704 Mhz
GPU frek.:160/266/350/400/440És a Boeffla Hangmotor beállitva.
5-6 óra képernyő időt hoz általánosságban. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37069 üzenetére
"A legjobban a "clean install new rom" fület szerettem
Meg a "wipe all exept sd card" fület."
+1
A kis csillag, az a csendes órák ikonja a lollipop alatt.. a rendszer alapból tudja, a hengerő menüben beállitva is.babicsbalu
Ha majd netán kipróbálod a lollit, észre fogod venni a recovery hibákat.. 4.4.4 esetében nekem sem voltak vele komolyabb gondok..
Előző készüléken ilyen hibák nem voltak recoveryben! Simán vissza tett mindent hiba nélkül, akármilyen módositás is volt a rendszeren!
Note II-n ez ritkán jött össze bármelyik recoveryvel is! -
szunyi777
őstag
válasz
scream #37065 üzenetére
Az @amit.bagaria xda felhasználó által módositott philz_touch_6.58.7 is szivatott már meg rendesen viszzaállitáskor.
Igy ráhagytam a PhilZ szálat, pedig nagyon szupi kis recovery! Rengeteg jó beállitási lehetőség, és hasznos funkcióval rendelkezik.
Lollin csak a gond van mind PhilZ-vel, és TWRP-vel is visszaállitáskor! (Legalábbis Nekem)
de nem hiszem, hogy ez felhasználói hiba, mert ezekkel a visszajelzésekkel találkozom XDA-n is.Anno itt a Topikban is irtam PhilZ recovery problémáról!
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37062 üzenetére
"hogy a visszaállításnál valamiért a twrp lehagyja a beállítások.apk-t.
Azaz nincs sehol beállítások alkalmazás.."
Nos a beállítások.apk = a settings.apk, amit a Magyaritás update-zip lecserél. (Gondolom RR Romon feltetted a magyaritásom)Nem értem, hogy miért nem működik rendesen nand mentésből visszaállitás után, hiszen megtalálható a settings.apk a system könyvtárban! Erre még nem jöttem rá! Ezért kell neked nandroid után a piszkos telepités!
4.4.4 és PhilZ esetében ilyen gond sosem volt. Mindig vissza tette a mentést rendesen.. Szerintem ez a lollipop vagy a TWRP bűne..
Én is szivtam vele bőven, de már nem használom a nandroid mentést sem, úgy berágatott!!!
Ha jön egy update-t, akkor nyomok egy MegaWipe script-et TWRP-ben, majd tisztán feltolom a rom, gapps, Agni kernel, Xposed, stb... És Titániummal 15-perc alatt belakom.vebbful
PhilZ sajna már felejtős! Nem fejlesztik, igy marad a TWRP, pedig Én is PhilZ Fun vagyok-voltam
Szerintem a TWRP a hunyó... -
szunyi777
őstag
válasz
Xanax88 #37049 üzenetére
AZ Xposed keretrendszer egy nagyon szupi cucc! Nagyon sok modul érhető el hozzá már lollipopon is, ami rendszer szinten képes dolgokra. Így leírni kicsit nehéz, és hosszú lenne.
A lényeg, hogy kell az Xposed keretrendszer,az nélkül a modulok nem működnek.
repo.xposed.info , itt találsz rengeteg modult,infót, stb..
Csodás eszközök!Amit linkeltem
- DirectAPKInstall >xposed modul
- XInstaller >xposed modulEzek is modulok. Az android csomag telepitőt váltja ki extra beállításokkal!
Szinte mindenre létezik Xposed module bizonyos rendszer módosítások szintjén.Én már az első kiadások óta használom, és nagyon szeretem.
-
szunyi777
őstag
válasz
Xanax88 #37035 üzenetére
Ilyen általában akkor fordul elő, ha nem eredeti az app aláirása, vagy nincs jól letöltve...
Ha moddolt apk-t telepitesz, és az eredeti Google play-es még fent van, akkor azt először el kell távolitani, és utána mehet a moddolt apk.Alternativa:
-DirectAPKInstall >xposed modul
-XInstaller >xposed modulMegj.:
Az Xposed keretrendszer tökéletesen működik már AOSP lollipop romokon is! -
szunyi777
őstag
válasz
sergio81 #37025 üzenetére
Ez igy igaz, kell 2-3 app, és működik az S-pen.
Az is biztos, hogy Samu alapú romokon teljes értékű, AOSP-on meg nem.
De van rá alternativa az a lényeg, és egy AOSP Funnak ez már épp elég..Régen próbáltam egy Samú főzeléket, és tényleg nagyon tettszett a Toll kezelése, de egy AOSP rendszer mégis csak más érzés számomra.. (Nem a Samu ellen beszélek, félreértés ne essék)
Nem szeretnék, és nem is szoktam Samu vs. AOSP hasonlitgatásokba belemenni, mert nincs semmi értelme..
Mind a kettő úgy jó ahogy van, és a felhasználó eldöntheti, hogy melyiket használja..zho-lee
-
szunyi777
őstag
Végre!!
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #37002 üzenetére
Nem hiszem, hogy hardveres!
Próbáld ki a sima CM12-vel mit csinál..
Csak tedd fel a Rom, GAPPS, és az Xposed keretrendszert modulok nélkül, és próbáld ki a hivás kezdeményezést.
Ha működik, akkor egyesével tedd vissza a modulokat TB-ból, de adatok nélkül...
Ha működik, akkor valamily modul kavart be..
Ha úgy működik, akkor tiszta telepitéssel tedd fel a Remix romot, és próbáld azon is.. De a Remix romon is hibátlannak kell legyen..
Én próbáltam tiszta-piszkos telepitéssel is RR Romon, de sosem produkálta ezt a hibát.
Láthattad a videómon is!F1DO
Odin> PDA fülbe kell tallózni a kicsomagolt .tar fájlt, és a készüléket letöltési módban kell csatlakoztatni a PC-hez, és Start..
Másik megoldás, ha felteszed a legfrissebb TWRP recovery-t, és abból flasheled a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip-et. -
szunyi777
őstag
CF-Auto-Root
Knox 0x1-re ugrik!hito
Sejtettem...
Nem mondták, hogy pontosan melyik része pukkant el? -
szunyi777
őstag
Akkor "valószinüleg" Flashchip hibás..
Ha szoftveresen nem tudod helyretenni, akkor hardveres a hiba..A note 2 inditó logó látszik, vagy akkor jön ez a hiba? Vagy az sem?
Custom recovery felmegy? Ha igen, ott hozzá férsz a particiókhoz esetleg?!
De keresd, Ő hardveres is!
Ha 3 fájlos firmware nem segitett, akkor ott szerintem komolyabb a gond... -
szunyi777
őstag
válasz
szunyi777 #36981 üzenetére
Gyorsan csináltam egy rövid képernyő felvételt az RR Rom, xposedről! (Note 2-n legalább f@szán működik
)
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #36977 üzenetére
Kukkantsd meg ezt : Xposed Media Scanner Optimizer
-
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36972 üzenetére
Nem használom az automatikus fényerőt! Szvsz. Wakelock.
Manuálisan oda állitom, ami épp nem zavar, és ha olvasok, vagy böngészek este használom a képernyő szőrőt (Xposed)... nem bántja a szemet..
Napfényben meg egyszerűen felhúzom..
De perszi az automatikus kényelmesebb, de sosem úgy állitja a fényerőt, ahogy nekem kell.. -
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36970 üzenetére
Már igencsak sok fizetős, és ingyenes CM12-es Téma érhető el!
"A fenyero novelese / csokkenese nem tetszett, mert nem egybol allitotta, hanem vagy 5 lepesben"
Ezt nem igazán értem, hogy több lépésben .?!
Az az állapotsoron az óránál csúsztatod az újjad jobbra-balra, akkor növeli-csökkenti a fényerőt! Ennél egyszerűbbet már hova?!
De a gyorsbeállitás panere is kitehető a fényerő csúszka, és egy pillanat alatt lehet állitani. -
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36968 üzenetére
Az összes lollipop rom AOSP, azon meg nem működnek a Samu ficsőrök. Van másik lollipop is, de ugyan ilyen az is. Mind cm12 re épül.
A Samu alapú romokat nem igazán ismerem,de ha fontos neked a toll teljes mértékben, akkor Samu főzeléket keresgess.Más:
Frissült a Gravitybox LP és szuperül megy eddig. (Xposed keretrendszer szükséges) -
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36962 üzenetére
Nekem sajna nem bő a hivás listám... FB, Messengert használom kommunkiálásra..
Más:
Ha gondolod tedd fel RR Romra, eddig szuper! Igaz még fejlesztés alatt, de remekül megy eddig!
SpenCommand_1012c -
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #36902 üzenetére
"a selinuxchanger, premissive-re állítjuk, " Esetünkben fölösleges, mivel alapból engedélyezett és az Agni kernelben is az!
Csak a .zip-et kell flashelni és az xposedInstaller.apk-t telepiteni és pacsi..
Természetesen minden modul aktiválása után fast vagy sima újrainditás..
Ha az app_process = ... , és nincs szám az nem gond! Attól működik!GtCaT
Én a Gsam Battery pro-t használom, igencsak sok mindent meg lehet rajta nézni.
Cpu használat (háttérben is), Ébrentartás, stb...
Mást nem használok... ebből sok mindent ki lehet szűrni..
A CPU Spy-al szoktam ellenőrizni a CPU frekvenciákat. -
szunyi777
őstag
válasz
nababika #36899 üzenetére
Igen, van egy .zip amit flashalni kell, és ott van az Xposed installer apk fájl, amit telepíteni kell. Utána működni fog.
official Xposed lollipop -
szunyi777
őstag
válasz
Ayse19 #36897 üzenetére
Én is "használtan" vettem 3-4 hónapja és nem bántam meg !
"használtan" A készüléken és a Home gombon is fólia, füles bontatlan, töltő kábel gyári hajtogatás még erősen meglátszott, hibátlan állapotban, független, 2014 / ~áprilisi gyártású, Knox 0x0, stbb... Mgayarán szinte vadi új...Eladó elmondása szerint kintről való (Rom alapján az is volt)
Azóta is tökéletesen, problémamentesen működik kopp-koppMielőtt megveszed az IMEIT ellenőrizd az akksi alattival, Knox 0x0 legyen, papirok stb...
62-t szerintem megér.. Nagyon jó vas!
Én féltem, hogy nagy kijelző és merülni fog az akksi mint vadmalac, de kellemesen csalódtam!
Előző készülékeim ilyen 2-3 max 4 órákat birtak... ez bakker 5-6 hozza szinte mindig.. persze ha néha egy kicsit játszom, akkor az zabálja, és a youtube!!
Készenléti idő nekem wifi-mobilnet nélkül ~1-3% / 8 óra. -
szunyi777
őstag
STOCK Romohoz
CMRomokhoz
CM Direct link.
PSN_pureCM_11 = CM11-hez és főzelékeihez
PSN_pureCM_11-12 = Cm11 és 12 és főzelékeihez
PSN_pureCM_12 = Cm12-höz és ami CM12-re épül (UB reom, Remix rom, stb..)babicsbalu
Van LS LP?!
Nem találkoztam még vele... Mindjárt rákeresek -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36832 üzenetére
Szia, melyik 1-2 funkcióra gondolsz?
Működik a toll, semmi gond nincs vele. Ez nem Touchwiz rom, így kiegészítésre szorul. Cm SPen Add-on, Notebuddy, stb appok.
Snap kamerát használom, nincs vele semmi gond.
Ha a Gapps nem telepszik normálisan, akkor alapvető gondok vannak. Használd a legfrissebb twrp, és full wipe ajánlott.. Belső tarhelyet is!
Akksi jó 5-6 óra, Agni kernel, zzmoove yank battery governor. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #36824 üzenetére
Üdv
Az RR 5.3.4 igencsak jó már! Javitották az idegesitő hivás közbeni proximity bugot is!
Ajánlom kipróbálni Agni kernellel.
Magyaritás a megszokott helyen -
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #36818 üzenetére
Nem! Az cm kernel.
Van Agni Stock kernel is, azt tedd fel,az a jó a TW romokhoz. -
szunyi777
őstag
válasz
Xanax88 #36781 üzenetére
Tiszta telepites volt (full wipe) ?
Stock rom volt előtte? Mert ha igen, javallott a belső tárhely is wipeolni..(Mega wipe sript).Tedd fel a TWRP 2.8.4.0, ez jó.. Philz recovery sz@rakodik sajna, és már nem is fejlesztik...
GtCaT
Igen érdekes a rádió hiánya, egy Samu főzelékben.. Én is néztem múltkor, amikor rá szántam magam, hogy kipróbálok egy Samu főzeléket.Szerk.
Akkor nem volt rendes Wipe, ha az adataid megmaradtak.. -
-
szunyi777
őstag
válasz
osvatharon #36768 üzenetére
Szerintem a válasz a kérdésben is benne volt.
"Előtte bátyám használta főzött rommal és neki nem volt ilyen problémája."
Ha meg már volt rootolva, akkor nem igazán értem a problémát.. Ha ugrott a Knox, akkor tök mind1 már.."Van erre valami szoftveres megoldás?"
Rootolva több lehetőség is van. Custom kernel, viper4android, stb..Mivel Én csak AOSP romokat használok, igy nem tudom, hogy milyen hangos a Stock rom. Igaz egy fél napig volt egy samu főzelék, de nem kezdeményeztem rajta hivást.. Custom romon nekem nincs gond a hangerővel, mivel custom kernelben állitható.
GtCaT
Jól látot!
Sajna amilyen jól indult pl. az RR rom, olyan használhatatlan lett 4-5 update után.. De szerintem itt a CM12-vel van a gond, mivel az az alapja az összes jelenlegi 5.0.2-es custom rendszernek...
A LS milestone volt talán a leghasználhatóbb eddig.. -
szunyi777
őstag
válasz
Karesz1113 #36765 üzenetére
Szia
Most, hogy mondod lecsekkoltam, és nem talál jelet sajna..
Előtte a Remix-en használtam 1-2 alkalommal navit, ott nem volt gond... -
szunyi777
őstag
Friss modem : XXUFOA1
-
szunyi777
őstag
Elérhető a [5.0.2][OFFICIAL]Team UB ROM-hoz a Magyaitás a Blogomban.
Enjoy
-
szunyi777
őstag
válasz
szetib #36743 üzenetére
Nem igazán vagyok a stock rom híve, de most feltettem próba képpen a DIAMOND V7... Hááttt, kellemes csalódás :-)
Természetesen Agni Stock kernel...
Szoknom kell a Samu rendszert rendesen... Semmit nem találok benne, pedig jó sok minden van benne...
Hasonló jó rom van még? Ketan kivéve, mert abban nincs rádió... -
szunyi777
őstag
válasz
scream #36697 üzenetére
Igen, sötét marad sajna
TB-al semmi gondom, mindent vissza tesz!
Ha javasolhatom, akkor a Rom és Gapps után flasheld fel a SuperSu update.zip mindenkori legfrissebb verziót mindig, TB ezzel hajlandó működni megfelelően (Nem elég a Play-es SuperSu)
Update zip-et nagyon régen használtam már, de nem szerette az akkori rendszer (talán a 4.1 volt..)
"2G/3G váltó " Nekem is hiányzik, de bővült a lista jó néhány dologgal..Épp most tettem fel a [ROM][5.0.2][OFFICIAL]Team UB ROM. Fullon olyan mint az RR Rom, és ebben eddig a hiváskor nem jön elő a bug.. szépen vissza kapcsol a kijelző..
Ha beválik, lesz hozzá Magyaritás! -
szunyi777
őstag
RESURRECTION REMIX 5.3.2 Changelog És Tölthető is, és a friss AGNI-v4.3.7 kernel.
clorid
Az Én készülékem sem eszi az SD-t, pedig nyúzva van rendesen, és kb 2 éves Ebay-es Samu kártya.. -
szunyi777
őstag
válasz
Xanax88 #36625 üzenetére
RESURRECTION REMIX 5.3.0 és AGNi pureCM Kernel.
Úgy állitod a kernelt, ahogy neked tettszik.. Ha akarod akkor gyors (OC2000Mhz max.) Zzmoove yank battery, és 1800Mhz nálam jenleg, vagy vissza veszed és akkor energiatakaréskos.. -
szunyi777
őstag
válasz
geccoblaze #36598 üzenetére
Az alkalmazások SD-kártya kezelése nem támogatott KK alatt, az SD alapértelmezett engedélyeit megváltoztatta a Google.
Elég ok?!
Root joggal a SDFix: KitKat Writable MicroSD-el megoldható.BomiBoogie Anno a készülékek nagy belső tárhelyére hivatkozott a google. Minek az SD-re irni, amikor a készülékekben már "Bőven" van tárhely!
-
szunyi777
őstag
válasz
dehogyisnem #36562 üzenetére
Van RR rom! Én a 5.2.9 használom,android 5.0.2. De van asszem 4.4.2 RR is.
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
szetib #36495 üzenetére
Hmmm az érdekes...
Nem tudom, hogy melyik Recoveryvel próbálkozol, de próbáld meg ezt : philz_touch_6.48.4-n7100.tar.md5
Ha felmegy, és működik, csak frissitsd a philz_touch_6.58.7-n7100-re... -
szunyi777
őstag
válasz
havri1 #36484 üzenetére
Hmmm az érdekes...
GtCaT De ugy tudom, hogy a 4.4.2-es bootloadert már nem lehet visszaminősiteni.. 4.4.2 alatt downgradeltél?
Más:
RR Rom-ban következő relase-ben már % lesz a szint helyett, ha minden igaz -
szunyi777
őstag
válasz
szunyi777 #36475 üzenetére
Gondolom EZT tetted fel , a leirtak alapján.
Mivel XEF, csak akkor fog frissülni, ha a XEF régió frissülni fog... addig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest