Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok a topik segítségét szeretném kérni (újra
).
Kipróbáltam az s4 tab-ot egy kiállítóteremben, a dex tulajdonságaira voltam kíváncsi. Miután megnyitottam a böngészőben 6-8 lapot meg pár alkalmazást futva hagyva egy huszárvágással bezárt mindent az eszköz. Munka közben lehet nem dicsérném meg. Ilyet itt is csinál a nóta 9? Ez eléggé turnoff, furcsállom is a 6 giga ram alatt miért tesz ilyet s835 ide vagy oda. -
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
szilasz007 #7755 üzenetére
Köszi a választ
Tetszetős mindenképpen, zártsága kissé taszít ha lenne 8 gigás modell rendes árban(300+ omg) akkor best buy lehetne számomra. Igaz, vannak kis gsm-es helyek ahol meglehet olcsóbban kapni. Mennyire vannak rá teljes értékű programcsomagok? Te mire használod specifikusan?
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
szilasz007 #7753 üzenetére
Dex-en keresztül linuxot hogy tudsz futtatni? Elsősorban emiatt érdekel a telefon, plusz kipróbáltam egy samu boltban az S4et dexel, 8 nyitott lap után a böngésző és mellette minden nyitott alkalmazás bezárult és visszadobott az asztalra. Amúgy amire nekem kell tökéletes lenne és nem kéne asztali/laptop(ha menne).
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok, sok hsz-t látok a root-tal kapcsolatban. A magyar GSM boltosokat is érdekli a root? Vagy csak a hivatalos samu gari esetében necces a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest