Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Sziasztok! Telefonvasarlas előtt allok, S9, S9+ és Note9 között gondolkoztam. Az S9-et elvetettem, az S9+ jobb kamerája miatt, de úgy néztem, hogy számottevő méretkülönbség már nem lenne a Note9 javára, így jött képbe. Barátnőmnek ilyen van, úgyhogy tisztában vagyok a dimenzióival, bár kicsit tartok tőle. Honor 8-rol valtanek, az csak 5,2"-os.
(Sokat járok futni es eddig mindig vittem magammal a telefont is, de a futós övtáskámba a Note mar nem fér bele, úgyhogy nagyobb táska után kell néznem, vagy venni egy kiegészítő Sim-et és a Honort vinni magammal.) Ti a fenti közül melyik készüléket ajánlanátok? A munkám során a nagy kijelző és a ceruza biztos jól fog jönni és az aktív életmód miatt a korlátozott vizallosagra is szükségem van. -
lbence
aktív tag
Kérdeztem a múltkor az S9+ és Note9 témában. Olvasom, hogy páran váltotok s10+-ra.
Most újonnan kb egy árban vannak, én a Note felé hajlok, de szerintetek melyiket érdemesebb venni? -
lbence
aktív tag
Jól olvasom akkor, hogy ajánlott üvegfólia nincs igazából?
Barátnőm készülékén ilyen Media Martkos fólia van, ami kicsit narancsos.
Hátlapra fóliát tudtok ajánlani egyébként? -
lbence
aktív tag
Még mindig nagyon vívódok az S10+ és a Note9 között, de szerintem hétvégén pontot teszek az ügy végére. A Note jobban bejön, bár az S10+ kicsit racinálisabb lenne a hosszabb idejű támogatottság miatt talán. Ha jól tudom az S10+ még megkap két android főverziót, a Note9 pedig már csak egyet, ugye?
-
lbence
aktív tag
Csatlakoztam a klubhoz egy kék 128-as példánnyal.
Brotect Airglass fóliát próbálta vki? -
lbence
aktív tag
Ha ilyen Mobile outfitters-es első es hátsó fóliat felrakatok akkor még egy - mondjuk Nillkin - tokot fel tudok rakni?
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
Még soha nem volt Samsungom, úgyhogy egyelőre ismerkedek a felülettel. Zárolt képernyőn csak úgy lehet megjeleníteni az értesítéseket, hogy a tartalmukat csak akkor látom, ha rábökök pl a gmail, messenger és társai ikonjára?
A beállításokban arra megyek rá, hogy tartalom megjelenítése zárolt képernyőn.
(Egyébként úgy szeretném ezeket beállítani, hogy ne csipogjanak, de ha ránézek a kijelzőre akkor feloldás nélkül is lássam, hogy mi jött.
Úgy állítottam be őket, hogy beállítottam az értesítéseknél, hogy néma legyen és megjelenítse a tartalmat zárolt képernyőn.) -
lbence
aktív tag
Újabb noob kérdés előre is bocsánat...
Az osztott képernyős nézetet hogy tudom bekapcsolni? -
lbence
aktív tag
Azt, hogy tudom beállítani a hangerőnél, hogy a hívásoknak és az alkalmazások értesítéseinek ne legyen hangja, de az ébresztő szóljon reggel?
Remélem, hogy ma este nem hívnak, mert csak úgy tudtam beállítani, hogy a a csengőhangot a lehető leghalkabbra állítottam, mert ha némítottam akkor az értesítéseket és a rendszerhangokat nem tudtam hangosítani. Btw, utóbbi kettő közül az ébresztés melyiknek minősül? -
lbence
aktív tag
-
lbence
aktív tag
válasz Plazmacucci #11682 üzenetére
Én az ujjlenyomat mellett az íriszt használom, az arcfelismerést nem tartom olyan biztonságosnak. (Nem mintha, attól tartanék, hogy valaki nekiáll ezt kijátszva feloldani a telefonom.)
Az írisz ideális körülmények között gyorsan felold, de pl. autóban már nagyon hajlongani kell, hogy pont megfelelő szögben nézzek a készülékre.
Másodlagos feloldásnak, amikor pl.: vizes/izzadt a kezem, nekem megteszi. -
lbence
aktív tag
Én most vettem egy ilyen [link] Spigen Neo Hybrid tokot, és totál felnyomta a media marktos clearplex fóliát, úgyhogy le is vettem a tokot.. Ismerős hoz jó áron xpro uv-s fóliát, azt mondta, hogy az nem megy ki ennyire a széléig. Kíváncsi leszek. Gondolom az a baj, hogy hátul is fólia van es így túl ráfeszülne a tok és amiatt nyomja fel.
-
lbence
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy LG okostévét, valahogy tudom rá vezeték nélkül tükrözni a telefon kijelzőjét?
Köszi -
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Rég néztem be ide, látom, hogy sokatoknak volt gondja a mikfrofonnal.
Bejövő hívás esetén engem sem hallott a hívó fél, úgyhogy bevittem a szervizbe a készüléket, arra gondoltam, hogy hardware-es probléma.
A szerviz csak szoftvert frissített, most azóta jól működik. Kopp-Kopp.
Ami újdonság, hogy hívásoknál kiírja, hogy HD hívás és sokkal jobb a hangminőség, ezt eddig én nem tudtam beállítani.
A másik dolog, amit nem tudok beállítani és ebben kérem a segítségeteket:
Zárolt képernyőn szeretném látni legalább egy sorban az értesítéseket, mert most csak az értesítést küldő alkalmazások ikonja jelenik meg és ha azokra rábökök, akkor mutatja meg az értesítést. Ezt a mozdulatot szeretném megspórolni de sehol nem találom, hogy hol lehet beállítani.Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest