Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
lbence #10379 üzenetére
Oneplus 6T és Ulefone Armor 6 volt a listámon. Egyszer aztán láttam egy Ulefone-t, és elriadtam. Oneplus jó lett volna (3T-ről jövök), de a mono hangszórója miatt nem volt ellenfele a Note 9-nek, ami a pálya széléről beelőzte a mezőnyt a célegyenesben. Másfél nappal a vásárlás előtt eszembe se jutott volna Samsungot venni.
A 3T betonra esett (nem ám a hóba, pedig volt rendesen) 2 hónapja, azóta kerestem az utódját.
Az S10 érkezéséről csak azóta tudok, hogy láttam a Note 9 mellett kirakva a boltban. Samsungok mindig hidegen hagytak, nem követtem sose az új készülékeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest