Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
A jó ár a készülék állapota, eredete és a többi hasonló telefon árának az aránya. Azaz teljesen a saját véleményem és tapasztalataim szerint. Kérem senkise dobáljon meg érte kővel.
Pl egy Google Pixel 4XL jó lenne, de kb most 140-150 et kérnek érte. Turbadós azaz gari nélkül. Tuti nem éri meg. Akkor inkább egy OnePlus 7T PRO. Igaz pár dologban gyengébb, de legalább van gari.
A Note már nem számít nagy telefonnak. Elkérnek egy szolgáltatós N10+ telefonért 200.000ft-t 1 éveses, használtért. De 160-170ért számomra jó vétel az N10+, ha van rá gari, szerintem többet nem ér. De tudom ez mindenkinek más és más. Kereslet-kínálat.
Több alternatívája lehet telefonnak.Az S20 Ultra és a Note20Ultra már tudásbanalig tér el, max a Pen. És ott van sima N20 is.
Note 20U pl nem ér meg 300at semmiképpen számomra. Ma kaptam meg a Telenor kedvezményes árlistát amin a N20U 499e ft-ért van fenn.
Jelenleg olcsóbb a Iphone 12 pro max (tudom töltő nélkül, de garantált 5év frissítés) mint a Note20 Ultra(3 év frissítésekkel) 
A Samsung jó telefonokat gyárt, de az árazással véleményem szerint gomoly gondok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jelenleg olcsóbb a Iphone 12 pro max (tudom töltő nélkül, de garantált 5év frissítés) mint a Note20 Ultra(3 év frissítésekkel)