- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Augusztusban elorendelessel vettem. 10+ 512gb.
Az elejen furcsa volt, nem igazan volt meg a nagy hype hogy uuuu meg waaaa. De megvagyok vele elegedve, jack-et vagy 3 eve nem hasznalok, igy nem is zavar hogy nincs. Az akksija jo, de kellett vagy 2 het mire beallt a telefon az elso hetben emlekszem annyira cefet szar volt az uzemido hogy total kivoltam akadva, de mondtak a sracok varjak, tanul a teledon majd be fog allni. Igy is tortent. A 10es droidbol en annyit latok hogy vegre van fekete tema, gesztusok meg ilyenek en sose hasznaltam. A ceruza nekem eleg bovli kategoria, egy dizajntalan muanyag vacak, ezert kar. A sarkitott kijelzo szerintem egy baromsag, foleg egy olyan telefon eseten ahol a cerzua a huzo ertek. A hangja nagyon jo, hangos es nem torzit. Nekem a rezgomotor kicsit gyenge de meg elfogadhato. Az ujjlenyomat olvaso a 10es droiddal lett csillagos otos mostmar nem hibazik, 10bol 10szer felold.
A gyari folia nagyon jo, mondjuk korommel is megkarcolhato, de nem nagyon akar feljonni ugyhogy meg birja.
Elso telefonom amiben hasznalom a dual simet, de zsenialis, es igy is siman birja 1 napig a telefon 6-7 ora kijelzo idovel.
A kamera kezdetben pocsek volt, javitottak rajta, ez latszik is, de szamomra nem hozta egy kozel fel millios telefon kamerajat. Alapvetoen szeretem, jol osszerakott, a kameraja nekem szivfajdalom, de csak akkor jon ki ez ha keves fenynel (pl szoba lampafeny) fenykepezel pl macskat. Illetve en ezt az egyetlen egy kis pontra fokusz dolgot nem igazan ertem, oke hogy ez ennek a technologianak a hozama, csak akkor raktak volna bele egy plusz modot vagy nem tudom. Ahogy olvastam az S20 szerianal ez ki is jott most mint gond. -
Nekem Note 9 után "semmi extra". Úgy értem, remek a még jobban faltól-falig kijelző, de idegesítő, hogy jack átalakítóval kell sz*rakodni (amit persze külön kell megvenni). Akkuban lényeges különbség nem igazán van, kamerában már egészen okés, de Note 9 jobb képeket csinált a végére (úgy értem, mire már jó sok frissítés megérkezett rá). Előlapi ujjlenyomat olvasó az remek, jobb, mint a hátulján, bár ez ki is zárja az üvegfóliát. Nem is tudom, mit fogok feltenni, ha lejön a gyári.
A droid 10-et nagyon szeretem, full gesztus vezérlés, és hogy van balról jobbról visszalépés az valami csodálatos. Persze ezt már a 9-es is megkapta, úgy tudom.
Értesítési led nem hiányzik, de szokni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest