Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
atos30 #14203 üzenetére
Nem, a Zerolemon nem támogatja a PPS-t. A portok viszont nincsenek megosztva, illetve részben. Az egyik Type-C max 87 wattot tud, a másik 20-at (PD szabvány szerint). Az A portok asszem összesen tudnak 15-öt.
szerk: azt írják, tudja a 25 és a 45W-os Samsung töltést is:
Igazából most jut eszembe, hogy van kis kijelzősor rajta, ami írja, hogy éppen hány Volttal tölt, de azt nem néztem
A HP kábel C-C, igen. Mind az volt, amivel most teszteltem, illetve a HP kábeleim kivételével mindig olyat vettem, ami 10Gbps/100W. Persze aztán hogy melyik mennyire tényleg az, ami...
Részemről nem vadászom a szupergyors töltést, csak éppen belebotlottam a posztodba lentebb, és akkor már úton volt a töltő. Nekem a Dell + telefon + óra töltése jó, ha egy darab ketyerével megoldható, mert ha utazok, akkor csak azt viszem.
Volt régebben egy másik, még nem-GaN töltőm, ami 100W-ot tudott, és volt rajta 2C+2A port, és vitt mindent, de a gyorsabb C portja betojt, így azt azóta nem használom. XPower, még pár éve vettem eBayről.
Mostanában a Zerolemont cipelgetem, de az elég nagy. Mondjuk családi nyaraláshoz pont jó, van rajta 4 usb + egy Qi töltő ez 2 órának + 3 telefonnak elégMeg zavaró, hogy van benne egy ventillátor, és terhelés alatt megy ám. Éjszaka, éjjeliszekrényen kellemetlen.
És hát, ha egyedül megyek, sok helyet foglal a csomagban, és sokszor számít.
Szeretnék majd egy nagyobb teljesítményű GaN töltőt is venni, de most horror áruk van. Bíztam benne egy bő éve-két éve, hogy egyre olcsóbbak lesznek majd, de pont feljebb ment az áruk. Jó rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest