- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Hasonlóképp gondolom. Én is inkább beáldoznám az előlapi kamerát, csak lyuk ne legyen.
Még nem néztem meg élőben, de gyanús, hogy fektetve a netezés közben ne zavarna a folyamatos fekete karika.
Leginkább netezésre használom, és többnyire fektetve, úgyhogy leginkább ez tart vissza, mert amúgy összességében tetszene.
Az értesítési LED hiánya is fájó, talán az AOD pótolhatja valamelyest, bár az plusz akku fogyasztás. A nagyobb kapacitású akkuból inkább rászánható. Note8-on a ClearView tok mellett nem is volt célszerű és jó az AOD, de itt a jobb szélen fut egy átlátszó féle sáv a tokon a kijelzésre. Ez tetszik.
Hogy nincs 3,5"-os jack aljzat, az engem abszolút nem zavar. Csak Bluetooth fejhallgatót hashnálok telefonra, én nem "madzagolok".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Mobilinternet
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest