Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Emberek,
A héten lőttem magamnak egy Samsung garis készüléket. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az eladó is nagyon korrekt volt. Max respect neki. Az egy éve eladott Hero után egy atomvillanás.
Ellenben ez az oled kijelző nem egy nagy eresztés. Olvastam róla, hogy a kék a gyengéje, fel is voltam rá készülve, de hogy ennyire látványos. Egy kék eget tartalmazó képen (ami a telefonnal készült) az égen egy magentás máktenger van. A szürke is hasonló, csak az sávos/foltos. Ráadásul az alap élő háttérkép is természetesen lilás-kékes, ami nem növeli a panel élettartamát. Ehelyett rögtön gyártottam egy homogén fekete 720x1280-as jpg-et. Jobban is tetszik, mint a mozgó verziók.
Annyira igazából nem zavar. Figyelgetem még, hogy változik-e. Erre vonatkozik a garancia? Még van ha jól számolom 17 hónap.
Mégegyszer, rohadt jó kis telefon ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest