Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöszig
csendes tag
Hali
Most gondolkodok galaxy nexus vásárlásán, de minden fórumban a kijelző beégéséről panaszkodnak, ami kissé megijeszt.
Ezért kérdezném, hogy ez ténylegesen mennyire gyakori? Kiadnak úgy csúcskészülékeket, hogy bele van építve, hogy be fog sz.rni véges időn belül?
Vagy csak azok panaszkodnak a fórumon, akiknek ez a probléma fellépett, a többiek meg nem foglalkoznak vele? -
assemble
addikt
válasz Integra #6840 üzenetére
Az arban amugy az is benne lehet, hogy gyakorlatilag az aksiban van az NFC is, ezt nem art beleszamolni.
Nekem is van amugy 2000-es aksi, most meg epp az 1750-eset tesztelgetem, par millimeter a kulonbseg csak de azzal azert kecsesebb kicsit a telo ami egy kezes hasznalatnal is kicsit jobb talan. Persze kerdes hogy megeri-e hogy igy 3 ora kijelzotol lemerul, mondjuk a 2000-essel sem megy sokkal tovabb, de sokaknak pont az kellhet pl ahhoz h kibirjon egy napot vagy 2-t. Amugy hallottam olyat is hogy valaki a nagy aksira raeroltette a normal aksi fedot, de az azert nem hiszem hogy jot tenne -
Zolesz007
őstag
válasz Szöszig #6851 üzenetére
A SAMOLED ilyen. Egyébként nem olyan vészes, normál esetben észre sem venni. De 2 év alatt ha fekete alapon világító kék óra widgeted van és mindig ugyanott akkor beéghet. Ezért kell 2 év gyári garanciával venni, és ha nem tetszik házhoz hívod a szerelőt aki egy kellemes fél óra alatt az otthonodban kicseréli... (én ismerek olyat akinek be van égve de nem látja, és azért éles szem kell hozzá az tény.)
Fold 5
-
assemble
addikt
válasz mgTerminator #6852 üzenetére
Kiprobaltam, PowerAMP-ra valoban nincs hatassal a DSP manager (az sztem valahogy sajat maga allitja elo a hangot, nem valami beepitett cuccot hasznal amit konnyen lehetne modositgatni), Apollo-val viszont mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
Szöszig
csendes tag
Köszi
Akkor még annyit, hogy gsm boltban akár 84eFt-ért be lehet szerezni. És nem mind1 hogy 84e, vagy 130e...
Ahogy elnézem, a garancia értelmezésében van csak különbség.
Vagy van egyéb buktatója?
Mert kb ennyi a felső határ amit perpill mobilra költenék... -
Dottore
addikt
Az mitől van, hogy megjön az OTA frissítés, elindítom, újraindul, droid megjelenik, állapotjelző elindul, utána leáll és zöld robot döglötten fekszik piros háromszöggel a mellkasában?
-
Zolesz007
őstag
válasz Szöszig #6858 üzenetére
Gyári gari nélkül szerintem Samsung telefont nem érdemes venni. 2 év olyan szintü biztonságot ad, amit máshol nem kapsz. Abban a +30 40k-ban benne van még min 2 kijelző a beégésre egy alaplap a széthekkelésre meg egy készülékház a kopásokra(pl ha kijelzőt cseréltetsz és kicsit kopott már a hátlapod simán kapsz egy újat meg ilyenek)... meg a házhoz kiszállás...
A beégést ráadásul soha nem fogják neked bolti gariban cserélni. (50k egy kijelző)
Persze bevállalhatod a rizikót főleg ha mondjuk 1 év múlva úgyis lecserélnéd.
Dottore: Hiba a gépezetben Fastboot bejön?
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz mgTerminator #6862 üzenetére
Mondjuk colour flashlight alkalmazás, leveszed a fényerőt és úgy keresed. kipróbálhatsz több színt is. Elvileg kéknél jön ki a legjobban. (pl akksi ikont keresd a statusbar helyén)
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
macimeister
aktív tag
A most megjelent frissítéssel nektek is ugrott a root? Loader lakatja nyitva van mikor bekapcsolom, de ahogy látom a root nincs meg. Toolkit frissítés pedig még nincs. Illetve bekapcsolásnál mindig kiírja, hogy: Android frissítése folyamatban. Kezdő alkalmazások
Nálatok is van hasonló?
-
Dzsuri89
őstag
válasz macimeister #6865 üzenetére
Minden OTA-s frissítés után elveszik a root. Ezt vagy úgy oldod meg, hogy frissítés előtt OTA Rootkeeperrel kimented a Superusert, vagy egyszerűen újrarootolod a telefont frissítés után. Nem kell semmire várni, működik a root 4.1.2 alatt is, ami 4.1.1 alatt, csak bátran.
(#6859) Dottore
Valamit biztos változtattál a rendszerben szerintem és az nem tetszik neki, bár elvileg akkor meg se kéne jelennie a frissítésnek.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #6864 üzenetére
Én is csak most vettem észre.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ntomka
nagyúr
-
mgTerminator
veterán
válasz macimeister #6868 üzenetére
Nekem cm10nél ezt minden egyes indulásnál kiírja....
-
Dzsuri89
őstag
válasz macimeister #6868 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, bár érdekes, mert nekem nem ír ki semmi ilyet bekapcsolás után, talán az első vagy a 2. újraindulásnál írta ki utoljára. Mondanám, hogy egy gyári visszaállítást csinálj hátha megoldja a problémát, de gondolom nem akarsz szenvedni az adatmentéssel.
(#6869) Dottore
Akkor nem tudom mi lehet a baj. Én nem vártam meg az OTA-t, feldobtam pár perc alatt Toolkittel és nincs ilyen problémára esélyem se.[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
válasz Dzsuri89 #6872 üzenetére
Nagy adatmentegetés nem lenne. Sőt néha már el is gondolkodtam rajta. Gondolom elég sokan vannak akik nyitott loader és root mellett frissítenek OTA-n. Gyári visszaállításon mit értünk? Amit a telefon dob fel gyári módot, vagy toolkitbe elsőnek leszedni a rootot bezárni a loadert ami amúgy is fog adni egy gyári beállítást meg mondjuk utána rányomni egyet android alatt is?
Szerk: kipróbálom safe bootba mit csinál
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nekem nem jön még mindig a frissítés.
ha megcsinálom ezt a forced frissítést, akkor nem fognak az alkalmazás beállításaim elveszni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dzsuri89
őstag
válasz macimeister #6874 üzenetére
Nem kell semmit visszazárni, csinálsz a telefon beállításokból egy Gyári visszaállítást, majd utána ha kell, akkor újrarootolod a készüléket és kezdheted belakni.
(#6875) Integra
Semmit nem veszik el! -
macimeister
aktív tag
válasz Dzsuri89 #6876 üzenetére
Visszaállítás megoldotta. Lehet valami alkalmazással akadt össze. Esetleg nem tetszett neki a tiltott gyári alkalmazások.
Mindig elszomorítom magam, hogy képes vagyok telepakolni a telefont minden bohócsággal. Olyan szépen indul így üresen. Belakva pedig elég szép ideig nézhetem pár widgetnél, hogy betöltés folyamatban
Egyébként én olvastam valamit félre amikor arról volt szó, hogy a gyári launcher is tudja majd az elforgatást? -
Dzsuri89
őstag
válasz macimeister #6877 üzenetére
Csak a Nexus 7 launchere tudja az elfordulást.
Lehet azt tett be neki, hogy letiltottál gyári alkalmazást.
Amikor nekem is tele volt pakolva a telefon, akkor volt, hogy 2 percig a boot képernyőt néztem. -
BDave
őstag
válasz Szöszig #6851 üzenetére
Nekem nincs vele gondom. Volt már Galaxy Giom, S2-m, mindegyikre vigyáztam és nem volt velük gond. Amúgy meg két év + hét hónap garancia jár a Samsungokhoz, szóval ha gond lenne a kijelzőjével, házhoz jönnek és cserélik. Emiatt nem kell aggódnod!
(#6875) Integra: nem veszik el semmi, viszont: utolsó bekezdés, megoldás
-
marlboromen
aktív tag
A 4.1.2 csak nekem nem erkezett meg? Van valaki aki meg var ra rajtam kivul?
-
BDave
őstag
válasz marlboromen #6881 üzenetére
Elég sokan megkapták már, eddig talán kivétel Integra.
-
jacis
nagyúr
válasz marlboromen #6881 üzenetére
Nekem sem jött még meg....
-
pszili8
aktív tag
Nekem se jött meg a frissítés,az enyém telenoros lehet,hogy azért.Igaz yakjus,de visszazártam a bootloadert.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
iOnizer
tag
Nekem lenne frissítés, csak a cwm recovery és a franco kernel miatt nem bírom felrakni. Hogy lehet ezeket gyárira visszapakolni? Megéri egyáltalán? Franco kernele olyan gyors, hogy ihaj...
Alá bizony
-
slice14
veterán
válasz mgTerminator #6852 üzenetére
Nem, én azt mondram hogy a PowerAMP eq-ja, csak a PowerAMP-on belül müxik. A DS Manager meg az egész rendszerre kihatással van (Persze ha az adott appba van eq, akkor általában a saját eq-ját használja.).
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
jacis
nagyúr
Pörgessük be a topikot srácok ez a második nap hogy itthon fekszem betegen és szét unom az agyamat.....
-
Rotate
veterán
rettenetesen érdekes téma (figyeled az iróniát? ) :
rájöttem hogy használjam fel az S2 után használaton kívüli 16GB-s micro SD-met, beledugtam egy ilyen pici átalakítóba, azt meg az OTG-be... így ha kell csak rádugom a telefonra
jó cucc ez a StickMount, most sem csalódtam supercurio-ban
és kérdésem is lenne, nem tudjátok véletlenül, hogy van-e módja annak, hogy lekapcsoljon a kijelző akkor is ha töltőn van a telefon? nekem úgy nem kapcsol le, csak ha én magam kapcsolom le...
-
BDave
őstag
Nekem úgy is kikapcsol. Pár másodperc, aztán kikapcs.
Nekem meg az lenne a kérdésem: 4.1.2es frissítés előtt rootolva volt a telefon. Most ugye elszállt a root, de rajta maradt a Superuser és stickmount. Ha most megint rootolom a telefont, akkor ugyan az lesz a helyzet, mint a 4.1.2es frissítés előtt? (vagyis rootolt telefont Superuserrel és stickmounttal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest