Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• palesz53

senior tag

BÚÉK!

kernelezzünk picit... :DD
    francoé nem igazán tetszett, számomra kevés a választék a scheduler és a governor menüben... :(

air kernelből először a 460-as, majd a ma megjelent 465-ös is szerepet kapott - egész addig tetszett, míg az akku 20% körülire merült... utána nagyon lelassult, döcögött minden, volt ami el sem indult... kár érte! :(((

kipróbáltam az igazán minimalista lean-t is - ebbe aztán tényleg nem sok mindent tettek! 2 governor és 2 scheduler közül lehet össz-vissz választani... :( a fejlesztő a legfrissebb, az éppen futó linux verzión alapuló kernelt akarja naprakészen kihasználni - ez érthető, de talán a választás szabadságát meghagyhatná a usernek...

most - az air után - visszatettem a zen v16-ot...

sokáig jónak tűnt a kikapcsolt képernyőnél pegasusq, bekapcsoltnál wheatley használata, de meg kell mondjam ez - bármennyire is hasonló a 2 governor - nincs jó hatással az akksi időre sajnos... :N
    érzésem szerint a pegasusq takarékosabb, így most folyamatosan az van szolgálatban...

miért ezt a 2 governort favorizálom? mert ez a kettő készült többmagos procikra... ettől függetlenül lehet, hogy a klasszikusabb, régi governorok jobban szerepelnének - lehet, csak szeretném hinni, hogy a többmagosokra készültek tényleg jobbak... meg azért újabbak is (ettől még nem feltétlenül kell, hogy jobbak is legyenek!), és tetszik-nem tetszik, 4.2.x-es droidot használunk...
    (ezért is nem értem franco kernelét (itt még schedulerből sincs frissebb, csak a régi noop stb), meg a lean-t...)

schedulerből a - smoothságot okostelóknál fontos paraméternek tekintő - row-t (read over write) nyúzom; lehet megérne egy próbát visszaváltani a klasszikusok legjobbjának tartott sio-ra...

és a végszó ehhez a posthoz kissé lehet meglepő lesz!
    slukk kernele igencsak kiegyensúlyozott, megbízható, az akksival nagyon is jól bánó darab, jól összeválogatott "alkatrészekből"... ésszerű, az arany középutat megcélozni kívánó darab...
    eddig is sejtettem, hogy jó darab, de most már tudom is... :C

slukk, kalapom emelem a munkáid előtt! :R

[ Szerkesztve ]

vezess, kövess, vagy takarodj az útból

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés