Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Kin Tan Te #2046 üzenetére
Ezekre a szagszavakra csak akkor van szükséged, ha garanciavesztés terhe mellett más rendszereket akarsz rakni a telefonra, vagy nem akarod megvárni a hivatalos frissítést, és a megjelenés előtt fel akarod telepíteni azokat.
-
Kin Tan Te
tag
Kedves fórumtagok!
Mostanában tértem át Android rendszerre. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A régi "ablakos " rendszer már rég nem volt az igazi. A telefonom bírta volna még, de a platform hiányosságai miatt nem halogattam tovább a váltást. Egy Galaxy j5 2016-dual mellett döntöttem. Azóta gyakran látogatom ezt a fórumot, azonban ez olyan nekem, mintha itt teljesen más nyelven beszélnének.
Ota, scs, xcs meg a többi rövidítés és szakzsargon...
Van valahol egy rövid összefoglaló android-nyelvből? Szeretném pótolni a hiányosságaimat, de nem akarok minden komment után beszúrni egy kérdést, "Ez mit jelent - Az mit jelent?"
Egy gyorstalpalót szívesen végigvennék.A segítséget köszönöm!
Kin
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Csabi1984 #2042 üzenetére
Szia!
A többfájlos ROM mindent újratelepít, az 1 fájlos meg olyan, mint az OTA telepítés, úgymond csak frissít, a régi adatok megmaradnak.
Jelen esetben egyiknél sem szabad a re-partition módot bepipálni, mert PIT fájlt egyik sem tartalmaz, de nincs is rá szükség! (Anno az S2 -nél viszont hasznos volt.) -
rembrant
tag
Sziasztok!
Feltettem a 7.1.1. -et, nekem nagyon bejön.
-
Csabi1984
addikt
itt szoktam nézni a közelgő frissítéseket és jött is J510FN-re tegnap de az is még a 6 verzió kisebb frissítése valamelyik országnak én is várom a 7.1 rendszert.
-
Z()L3
tag
Köszi a választ, erre az újításra vártam régóta 😊 Külsős programmal oldottam meg egyszer, de az olyan furi...jobban szeretem a gyárit. Az értesítések átdolgozása és a gyorskapcsolók változása is tetszik, csak jöjjön az update 😊 Ha elfut a méreg felrakom Odinnal, pedig meg akartam várni amíg kijön hivatalosan.
Lassan fél éve van meg a teló, de mondhatom hogy a legjobb okostelefon választásom, nagyon meg vagyok elégedve vele. Szuper üzemidő, a sebességével nekem nincs gondom, amire kell arra bőven elég. 6-7 órás kijelzőidő simán kijön, eddig még nem volt olyan hogy napközben töltőért kellett volna rohannom. Jó, sok programot sem használok, de ez így nekem tökéletes 😊 Messenger, időkép, eredmények, kevés telefonálás, böngészés a feladata, derekasan állja 😊 A legfontosabbat kihagytam, amiért is erre esett a választásom a jó üzemidő mellett : az android rendszer gombjai nem a kijelzőn kaptak helyet. Engem nagyon idegesít amikor ott vannak egy telefonon. 😊
-
szemy94
senior tag
válasz
Csabi1984 #2034 üzenetére
Én tegnap este tettem fel (előtte, utána is factory reset), eddig negatív tapasztalatom nincs, az újdonságok tetszenek, akksi idő nem rosszabb, 54% reggel óta 3 óra kijelző idővel. Amit írtak talán, hogy lassabban tölt be a telefon, névjegyzék igaz (talán 1 mp lehet, ez van akit nem érdekel, engem például zavarnak az ilyen apróságok), de van rá megoldás, zárolni kell a fontosabb alkalmazásokat, és nem tölti újra, abban az esetben, ha nem külön zárjuk be (akkor bizony újra várni kell), hanem az összes bezárásával. Nah ez hosszú mondat lett, remélem emészthető
-
Csabi1984
addikt
Milyen a 7.1 aki használja?
-
gyuri2008
veterán
Dátum Ország / Carrier Változat PDA CSC SS PC2017/09/28 Magyarország 6.0.1 J510FNXXS2AQI4 J510FNOXX2AQI4
Innen lett letőltve. [link]
SM-J510FN
Modell név Galaxy J5 ⑥
Ország Hungary (XEH)Változat Android 6.0.1
Lista módosítása 11903637
Építési dátum Péntek, 15 szept. 2017 10:31:43 +0000
Biztonsági Patch Level 2017/08/01
Termékkód XEH
PDA J510FNXXS2AQI4
CSC J510FNOXX2AQI4 -
gyuri2008
veterán
Egy ismerősöm felrakta a lengyel 7.1.1 romot,de nem tetszett neki.
Majd odin-nal visszarakta a legfrissebb magyar 6.0.1-et
A firmware csc kódja EUR lett az XEH helyett
Az aktív csc kód EUR lett az XEH helyett
A csc ország meg SEGR/GR lett.
Előtte XEH volt mindenütt.
A Phone INFO szerint.
Ez hogy lehet?Nem ph-tag azért írok én helyette.
-
szaboknak
aktív tag
Érdekes,hogy a sammobile-on sorra jönnek ki a 6-os frissítések,vajon miért csak az orosz és lengyel frissült 7-re?
-
P.mini
aktív tag
Arra van valami opció, hogy felül az állapotsávból, és a zárképernyőről eltüntessem az Aktív chat-fejek értesítést?
-
-
kovacss72
aktív tag
Innen tölthető: Lengyel 7.1.1
-
törölt tag
válasz
robcsekwow #2007 üzenetére
Csak biztonsági frissítés
semmi extra
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! A mai nap jött egy 24 megás update a telóra, olyanokat irt, hogy teljesitményoptimalizálást meg új és bővitett funkciók. Lehet valamit tudni róla? Vagy csak biztonsági frissités?
Apropó magyar földön vajon mikorra várható a hivatalos nugat? -
gyuri2008
veterán
Használ valaki hívás rögzítőt a 7.1.1-en.
Ha igen melyiket? -
Pesza
csendes újonc
válasz
Dayerdroid #2000 üzenetére
?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung idei középkategóriása csak apróságokban különbözik a tavalyi kiadástól, viszont továbbra is egy kellemesen használható mobil.
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest