Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
lehet némileg specifikus. én amire használom alapvetően a telefont attól nem melegedett a CM 12.1 látványosan. egyedül a Pokémon GO az, ami nálam határozottan melegítette, de még az sem az a halálos szint, mint amit más telefonokon egyébként tapasztalok. de CM 13 alatt pl. megsült a kezemben egyértelműen.
a témák nálam olyat okoztak, hogy befagyott az indító vagy fekete volt a főképernyő vagy kaptam egy értesítést 1-2 hét használat után, hogy baj volt a témával, ezért visszaállította azt a telefon a gyárira.
látványos a sebességkülönbség egyébként a változatok között. örülök kotzir munkásságának, de úgy érzem hiábavaló a munkája, ha csak a GUI optimalizálásán ügyködik verzióról verzióra és közben egyre kevésbé használhatóak a rendszerei. úgyhogy ha jól sejtem a CM 14 már tényleg csak a hátrányokat fogja jól példázni, mintsem azt, hogy jó "daily driver"-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Opel topik
- Filmvilág
- Overwatch 2
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest