- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
kárátékutyá #100 üzenetére
Magyarországon aki Samsungot mer választani, az mind hülye - ezen a fórumon. Nem tudtad?
Samsung hívők vagyunk - mondják a csájnafón hívők...
Én J5 2017-et vettem, le is lettem hülyézve. Mert jaj, az a hardver ennyi pénzért...
Teszek rá. Nem Bitcoin-t akarok bányászni vele.Ki kell ismerni az árazási politikát és idővel (7-9 hónap elteltével) jó áron meg lehet venni. Sosem fogják kínai teló árban adni, erre kár várni, de a kezdőár az mindig sokkal több mint amire szerintem a Samsung ténylegesen tervezi belőni. Én úgy látom, nem is a műszaki áruházak árazzák hanem a Samsung maga, mert feltűnően együtt mozognak az árak minden boltban és van egyfajta tervszerűség az árcsökkentésben. Évek óta figyelem.
Nekem fontos, hogy egyszerűen és stabilan MŰKÖDJÖN a telefon anélkül, hogy 3-4 firmware verziót ki kellene próbálni rajta. Meg legyen a városban szervizpont ahova személyesen bevihetem és 3 nap alatt meg legyen javítva, nem hetekig szállítva keresztül-kasul Európán, vagy esetleg Kínába visszaküldeni 5e Ft-ért hogy ott majd bevizsgálják. Vagy egy magyar maszek GSM vizsgálja be és írjon baromságokat mint független szakértő ami alapján kirázhatják a garanciális javítást a nyakukból a csájnafón forgalmazók (mind megtörtént esetek). A Samsungnak van ilyen helyi szervize.
Barátom már két kínai csodával (Vernee meg valami másik) megszívta, most az én ex J5 2015-ömet használja amíg talál valami tényleg normális telót és végre nyugta van.
-
koshmar
veterán
válasz
Ja hogy a Note 4 nem prémium, mert a kamera nem túl jó?
Akkor a 330 ezres IPhone X se az, mert az akksija nagyon durva használattal estig nem bírja ki.
A gyenge akksi legalább akkora "fogyatékosság", mint a jó kamera hiánya.. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
A frissitesekkel mi a helyzet? Samsung is híres arról hogy tojik a telefonokra, a flagship kap valamit azt csók. - legalábbis mikor utoljára volt Samu készülékem ez volt a trend.
Míg Xiaomi napra készen adja a security patcheket a telefon frissítéskor. (meg ha a droid verzió eggyel régebbi is)
Jah és nem csak az aktualis flagship kapja meg... -
punky10
addikt
válasz
Jó,majd a Samu topicjábsn utánaolvasok.A másikat inkább saját tapasztalatból.De eddig 10 alatti SOT nem volt...
Persze valószínúleg én vagyok hülye...meg a többi Note 4 user...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest