Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok. Az A52s és a Honor 50 a két kiszemelt.
Melyiket ajánlanátok? Mindkettő 140-re jönne ki jelenleg.
Napi használatban, kamera, szotver gördülékenység terén milyen az A52s? -
Rhino82
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
válasz pinnacle #7062 üzenetére
Van egy S10e-m, most őt fogja váltani az A52s.
Csak az akksi meg az usb csatlakozó miatt...sajnos úgy sikerült leejtenem, hogy az usb részénél már nehezebben érzékel,de költeni nem szeretnék már rá... most lett 3 éves.De szoftveresen és hardveresen is teljesen meg voltam vele elégedve a 3 év alatt. Ezért is maradnék a samsungnál továbbra is.
Érdemes lenne beadnom szerinted? -
Rhino82
aktív tag
válasz pinnacle #7062 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon van.
Sokat nézegettem én is.A Xiaomi Mi 11 Lite NE-t nézegettem még sokat, de a topicjába olvasgatva eléggé el ment a kedvem tőle...főleg a miui stabilitásáról sem hallottam jókat.
A Honor 50-et 140-ért tudnám hozni telekomtól, az nagyon bejön...de nem merek belevágni, eléggé homály ez a huawei honor ügy...meg meddig jön rá frissítés kérdéses.
Megvárom még a pénteki akciót, mennyit esik az ára pl egy Honor 50 8/256-nak...egy fórum társ mondta, hogy eléggé be fog esni az ára.De szoftver fronton még mindig az A52s-hez húz...[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
A Honor 50 8/256 Black Fridayon 130 lesz srácok...ez most nagyon elgondolkodtatott...
Szerintetek annyiért? Ráadásul 8Gb rammal és 256Gb tárhellyel? -
Rhino82
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
válasz dragon1993 #7075 üzenetére
Ebben lehet valami. Smartshopnál is csak 1 év garival adják...
A RAM plus mennyire egészíti ki szerinted ha szükséges? 8Gb-oshoz képest észre lehet venni azt a +2gb ramot? A + tárhely nekem nem hiányozna. -
Rhino82
aktív tag
Áh, Xiaomiéktól a fórumokat olvasva úgy el ment a kedvem, hogy egy darabig nem is nézek feléjük.
Pedig egy fél évvel ezelőtt még ki akartam próbálni...de húztam még az S10e cseréjét idáig, annyira szeretem. Most viszont már muszáj az akksi meg az usb csatlakozó végett sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
Samsung oldalán 130-ért van, 10%-os kuponnal jó lett volna 117-ért...de jelenleg nincs készleten most meg.
-
Rhino82
aktív tag
Sajna már annyi telefont néztem.
Az A52s,A33 és a Honor 50 volt a szűk elit. A honor már ki is esett az ár miatt mostmár...és még akkor a szftvertámogatás is csak 2 év, amiből ugye 1 már le is ment.
3 évig azért szeretném gond nélkül(akadások,fagyások,lassulás) nélkül használni a telefont.
Az A52s-t azért találtam talán időtállóbbnak, mert a proci azért erősebb benne.[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
válasz PirosHello #7151 üzenetére
Köszi.
Ez az exynos 1280 nagyjából melyik snapdragonnal lehet egy szinten? 695? -
Rhino82
aktív tag
Samsung oldalán ez a készülék beszámításos csere lehet tudni hogy van?
Elég szép összeget le lehet faragni most náluk a készülékekből. S21 FE-t 176-ra tudtam így levinni.
Olvastam már máshol, hogy nem feltétlen kell elküldeni a régi telefonodat.
Ez igaz? Nincs semmi következménye? Mert ezt nehezen tudom elképzelni...[ Szerkesztve ]
-
-
Rhino82
aktív tag
Srácok!
Hosszas huzavona után a 2 végső jelöltem az A52s lett és az OnePlus Nord 2T.
Tudom, ez egy A52s fórum...de szerintetek melyiket érné meg most venni?
Az a52s-t (6/128) 123-ért, a nord 2t-t pedig 145-ért venném(8/128).Holnap délelőtt elugrom valamelyikért. Még alszom rá egyet.
Addig is hálás lennék, ha írnátok véleményt melyiket vennétek és miért! -
Rhino82
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
válasz Patailyalyo #7606 üzenetére
Szia!
Nálam az S10e-nél a bekapcsoló gomb és a hangerő fel gombokat kell egyszerre megnyomni.
Próbáld ki.[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
válasz Zoli bácsi #7940 üzenetére
Végre valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest