Hirdetés
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
holderes
tag
válasz
razorka777 #15099 üzenetére
Az LTE alap nálam,...már kártyahibára (is) gondolok
..nem régi..pénzért cserélik
-
holderes
tag
Yettel csak adatkártyával használja valaki?,mi a helyes beírás a hozzáférési pontok/beállításoknál?()..,gondom,hogy merül rendesen az akksi..,kártya nélkül wifin jó..
-
holderes
tag
Augusztusi "up"elérhető
-
holderes
tag
..,ha már hang és HDR [link]
-
holderes
tag
Köszi+ gerner1- nek is,a lefedetttséget néztem persze,a felhasználói szokásaim most úgy alakultak,hogy képbe jött újra a digi,amikor indult a digi, cellmapperrel gyakran "húztam csíkot" asszem Pixel 3-al segítve a közösséget...most ismét kiváncsi vagyok mennyit javult a szolgáltatás mínősége a lefedett részeken...meg persze a telóval
való kompatibilitása,merülés stb.De a hsz után ok,indul a játék -
holderes
tag
Yettel kártya mellé digit is rendelnék, a digis listában [link] nem szerepel a készülék,friss tapasztalatokat szívesen olvasnék,főként Kaposváron használnám.
-
holderes
tag
válasz
dragon1993 #2620 üzenetére
Köszi,akkor XEH-t adnak,utoljára sok éve valami nokiát hoztam ki...pixel vonalról próbálok LE'gyógyulni
-
holderes
tag
válasz
dragon1993 #2613 üzenetére
Igen telenort kérdeztem,és remélem semmilyen "szütyköt" (szolgáltatóit) nem raknaknak rá
-
holderes
tag
Telenornál független az a52s?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest