Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán

Am eggyel feljebb:

"Eddig csak lol-t próbáltam, 30 fps felett megy, teamfightba beesik 30 alá FHD-ba maxon árnyékokkal.
Hétvégén kipróbálom dual channel ramokkal, akkor írok dota 2 tapaszalatokat is."GPU 1650 Mhz @ 1,25V Max terhelésen (Furmarkt) 60 °C, ventilátorok minimumra szabályozva, olyan 600-1500 RPM között. Nem is rossz cucc ez az Alpenföhn Civetta+ MX-2 kombó, meg a proci se melegedős. és a ház is szellős. Ha meg kellett volna venni 13k-ért akkor is jó vétel lenne szvsz 4 gyári egész jó minőségű ventivel.
Elöl/alul porszűrő, táphoz van rezgéscsillapító, teljesen korrekt a ház is szerintem. Kábelmenedzsment is türhető.
Igp-nek 512 ramot osztottam, GPU-Z szerint lol közben olyan ~300 Mb ramot foglal le. A ramokat 1600 Mhz @ 8-8-8-24-ben hajtom.
-
sagit
veterán
Bakker tényleg? Azt hittem nálam van a hiba, a kis 4500MHD eddig se volt gyors ( 40-50 FPS 5v5-ben) 1280*800-ban minden low-on, árnyék off, és most meg lassúlt 10-15 FPS-t simán. De betudtam annak hogy csak simán megint elcsesződött a LOL-om, majd újrahúzom. Az eGpu is lassúlt, azzal FHD-ba toltam maxon 60+FPS-el, most már ki kell kapcsolnom az árnyékokat.

A prociban lévő Gpu meglátjuk mit tud, 10 feldolgozó van benne szemben a G2020 6 feldolgozójával, ezért is inkább Haswell-t vettem.
Itt mondjuk nem okoz problémát neki: [link]
Bár a gpu 1550 mhz-re van húzva 1150-ről és dual 2400-as ram van alatta. Apropó GPU tuning, az hogy lehetséges? Még nem gugliztam rá, azt hittem csak K végű intel procikat lehet húzni a Haswell szériában
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest