Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem látszik az utolsó két kép
-
wody21
tag
Minden elismerésem, ez aztán a modding! Nagyon komoly, tényleg. Hajrá, remélem sok-sok ilyen cikket fogsz még írni!
-
Graphics
Jómunkásember
Ez jött be a legjobban
, szép és összeszedett, mintha tényleg ilyenre lett volna tervezve / mármint gyárilag, és nem pedig modding , egyszóval profi/ -
feco72
Modder
válasz
Johnny001
üzenetére
Amennyire én láttam a neten elég sok kategorizálás van és elég sok elnevezés.Van steampunk,dieselpunk,neoviktoriánus,industrial stb..Én nem szeretném szétcincálni a dolgokat ennyire, ezért minden moddingot amennyiben kicsit is belefér a steampunkba ezen a néven fogom nevezni.
Emiatt lehet, hogy kicsit összevissza, nem egységesnek tűnnek amiket csinálok, de még mindig jobbnak tartom mintha mindig új jelzőket aggatnék rá.Így aki meg akar találni ezen keresztül elérhet, utána majd válogat mi a neki jobban tetsző. -
Johnny001
senior tag
Hi!
Grat. a moddinghoz, nagyon jó lett. Azt mondhatnám, hogy megdöbbentően érdekes, legalábbis számomra

(Ilyen fajta punkról még nem is hallottam, de most már van elképzelésem)
Mindjárt megnézem a billentyűzetet is.
By.: Johnny -
hakkan
tag
Nagy szép munka

-
Graphics
Jómunkásember
A billentyűzet jobban bejött, én annak a stílusában vártam az egeret, de grat

-
tomee007007
addikt
grat, nagyon jól sikerült!
-
kiszi07
senior tag
Grat jó kis teszt!
-
nonoka74
tag
állat(egér)!! -
Pistiboy88
aktív tag
Ez brutalis:-) minden elismeresem!
-
feco72
Modder
Köszönet mindenkinek, aki ehhez és az eddigiekhez is hozzászólt, segített és támogatott. Ezúttal kifejezetten egy nyers kinézetű darabot szerettem volna létrehozni.
-
Mr.Csizmás
titán
zorall

-
prolad
addikt

Nagyon durva darab lett. -
dfdfdf
őstag
Király lett ez is

-
tvamos
nagyúr

De nekem ez mar tul sok volt...
-
törölt tag
Grat jó lett

Bár nekem a steampunk nem jön be, elismerem szép modding
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, szép és összeszedett, mintha tényleg ilyenre lett volna tervezve / mármint gyárilag, és nem pedig modding , egyszóval profi/

állat(egér)!!