Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghoszty
tag
udv mindenkinek!
segitsegeteket szeretnem kerni: mar a kezdetek ota hasznalok Es File Explorer-t sosem volt vele semmi gondom, viszont miota win8 at hasznalok azota nem tudok belepni a gepembe (sikertelen bejelentkezes mikor ranyomok a gepemre) van masik gep is a halozaton abba siman be tudok lepni, ameddig win7 et hasznaltam se volt ilyen gondom soha.. mar minden beallitast 5x lecsekkoltam de hiaba van megosztva a mappa nem tudom elerni. egyebkent masik geprol sem tudok belepni de nem ertem miert mikor minden beallitas stimmel.. halozati beallitasokat vegig checkoltam, tuzfalat is probaltam kikapcsolni de semmi nem segit.. adjatok otleteket mi lehet a gond pls
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Képregény topik
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest