- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Kijött a 4.0.4-es verza.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #27 üzenetére
Csak elküldtem, mert amit fordítottam, abban megint nem megy a WiFi, szóval mindenképp nekik kell összerakni... Szóval a napokban várható a frissítés, amiben rendesen lesznek lefordítva a dolgok.
Természetesen lehet, hogy voltak dolgok, amiket nem vettem észre (további új szövegrészek), de mafd ti szóltok.
-
RootRulez
félisten
Igen az új verzióba kerültek bele dolgok és nem tudom milyen módon (gondolom google translate vagy ilyesmi) fordították le ezeket. Amit zokon vettem, hogy a fejlesztő nem említi meg semmilyen szinten a fordítókat. Szóvá is tettem, hogy az új verzióban van pár érdekes fordítás...
-
Debilon
addikt
hali!
a 4-es verzót nem tudod/akarod/lehetne megcsinálni nekik?
nagyon gáz ami ebben van, ráadásul nyelvet sem lehet váltani
-
RootRulez
félisten
Örülök, hogy teljes funkcionalítással és magyar nyelven használhatjátok!
-
RootRulez
félisten
Hihi! Válaszoltak, hogy küldjem el a magyarítást, elküldtem, hamarosan jöhet az új verzió, amely tartalmazza a a magyar nyelvet.
-
RootRulez
félisten
Nos egy olyan kulcsot keres a program, amit csak a fejlesztő tud beletenni, így a magyarítás használóinak erről a két funkcióról jelenleg le kell mondaniuk
Vagy használhatjátok az ES File Explorert.
-
Indiant
addikt
Rohadjon meg ez a program, sehogy sem akar működni. Mondjik 3.2.6-ot ír ki.....
-
RootRulez
félisten
-
Indiant
addikt
Nem szabadulsz tőlem. Valami a magyarítás közben mászott el. Mert a téma választó is működik (a netes része), az angolnál. Valamint nálam Blade-en a Kedvencek és Alkalmazás utolsó betűje az a vonal alá esik, azaz új sorba. Valamint az előző hozzászólás szerint a hálózat is a magyarítás közben romlott el.
..amúgy nálam elég lassú a program
-
RootRulez
félisten
Új verzió!.
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
"Elvileg tud LAN-t, de nekem nem sikerült összehozni a géppel..."
Az eredeti angol verzióban működik (fájlokat tudok lehúzni a gépről telóra és vissza felé is megy), magától megtalálja smb-ként, a magyar verzióban szerver keresés indul, viszont a listában már jelenik meg a gépem (192.168.1.2), úgy mint az eredetiben!
-
RootRulez
félisten
Ő is frissült
-
RootRulez
félisten
Frissült a program és a magyarítás is.
-
stefi68
addikt
Jó kis fájlkezelő, már korábban próbáltam, de iszonyú lassú volt a lista görgetés, úgyhogy megszabadultam tőle.
Azóta is keresek valami frankó root jogokat kezelő programot... -
iSonic
addikt
mennyivel jobb, mint az astro Root mester? mert ha többet nyújt felrakom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest