- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kalacskepu #5 üzenetére
Gugliban az volt az első találat.
Amúgy nekem pl. a Smoke on the water tetszik legkevésbé a Purple-től, holott azt ismerik a legtöbben...
Amikor Vágó műsorában kérdés volt ez a szám Black Knight -ként, kapartam magam.... Aztán csodálkozunk, hogy "bikicsunáj"... -
válasz
philoxenia #3 üzenetére
Az a Chase The Rabbit nekem abszolút nem tetszett, ezért inkább meg se említettem
(még csak így hallgatásra sem).
-
válasz
Kisgépkezelő #2 üzenetére
Ezek a Japánok már csak ilyenek
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem azért ez nem igazán "metál", olyan Paramore "keménységűnek" tűnik...
Nem rossz amúgy csak nem épp igazi zúzós metál... -
Kisgépkezelő
senior tag
Milyen metált játszotok?
Yes.
De tényleg olyanok mint a mémben. Belehallgattam egy számba miközben takarítottam itthon, ezért ki be jártam a szobából. Mikor kimentem valami symphonic rész volt, mire visszaértem már tech death. Megint fordultam egyet, épp akkor váltottak valami atthegatescore riffről egy slames breakdownra, majd egy újabb forduló után egy egy Maidenes szóló szólt és a végén még pont visszaértem egy kis crabcore-ra. Asszem. -
Itt is lenne a következő iromány, és mint látható, ez elég bőre sikeredett (ilyen az, ha sok infó van a neten). Próbáltam kicsit eltérni (felépítés formában) az előzőtől, de mivel annyira nem vagyok kreatív formában, ezért csak kisebb változtatások vehetőek észre (ez persze majd a továbbiakban változhat).
Most csak így ennyit szerettem volna. Köszönöm, hogy elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest