- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
de ha már a munkahelyen 20emberrel hallgattatod a feketepákó cd-det az már nem csak audiovizuális környezetszennyezésnek minősül, hanem jogdíjat is kellene érte fizetned... nem?
pl kocsmában/taxiban is ha megy a rádió/cd, akkor elvileg jogdíjkötelesnek minősül... (idióta artisjus... annyi ilyen szabályuk van h dunát lehetne vele rekeszteni)
-
mephi666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
én csak annak a 3 anyagból kimart körnek a jelentését nem értem... így akartak a súlyán csökkenteni? vagy kávét lehet rajta melegíteni? vagy csak egyszerű dizájnelem?
#10: az asrock szerintem megcsinálná úgy, hogy s3 virge lenne benne meg egy p2-300mhz, meg 512mb sdram... de opcionálisan belerakhatnál egy pcie kártyát is meg am2 foglalat is lenne benne... a ddr2-es slotokról nem is beszélve
-
mephi666
nagyúr
ez egy hálózati adattároló... amit berippelsz, azonnal szétoszthatod és gondolom azért a 2giga ram meg a 2magos atom, hogy ha egyszerre többen húzzák róla az adatot, bírja a kiképzést... a 12kg meg onnan jön össze, hogy ez majdnem egy komplett gép... habár a korábbi termékeik ha jól tudom még sima hdd-vel is 5kg körül mozogtak... ahhoz képest tényleg sok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Statement jelzésű modell automatikus CD-rippelést tesz lehetővé.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest