- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem az eladót akarod jelenteni, idáig rendben. Ezt az első mondatban közölheted is a moderátorral. Utána leírod a problémád, és passz.

-
Nagyon láma
újonc
-
Vakegérke
félisten
Hopp, lehet, hogy igazad van. A másik módszert a hirdetés oldalán találod.

-
Vakegérke
félisten
Nem halott az, csak anonim.

Nem látod, hogy kik mit mondtak, ahogy mások sem látják, hogy te mit mondasz. A választ természetesen látni fogod. -
Nagyon láma
újonc
-
Nagyon láma
újonc
Sziasztok!
Új felhasználó vagyok, ezért szeretném megkérdezni, hogy ha egy topicban az eladóra vonatkozva megjelenik egy olyan beírás amiben esetleg nem jó színben van feltüntetve, akkor azt az eladó simán töröltetheti, ha úgy gondolja?
Azt hiszem ezzel más felhasználók számára félinformációk jelennek meg a hirdetése mellett hisz a negatív észrevétel törlésre kerül.
Nem túl korrekt dolog!
Mi olyat követtem el ezzel a hozzászólással [link] ami miatt törölve lett?
Tényleg nem kötözködés, csak azért szeretném tudni hogy a jövőben ne kövessem el!
Köszi ha válaszoltok! -
lacoka007
tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
lacoka007
tag
Üdv. Két gépünk van egy lakásban, és routeren van megosztva a net. A másik gép gazdája is regisztrál az oldalra ez nem gond? Segítséget előre is köszönöm.
-
HWD
csendes tag
hol lehet konkrét moderátorral kapcsolatban panaszt tenni?
-
ezsolt74
újonc
Azzal a kéréssel fordulok a Moderátorokhoz hogy
A mai napon elfelejtett jelszó miatt próbáltam többször rossz jelszóval belépni ,majd új jelszót igényelni de sajnos nem sikerült, az e-mail címemre nem érkezett meg.
Most hogy hazaértem már megvan a régi jelszó is de ezzel már nem enged belépni.
A súgóban az van írva hogy ilyen esetben lehet írni a Rendszergazdának, de sajnos az az e-mail cím ami meg van adva az nem működik (lezso@prohardver.hu).
Ilyenkor mi a teendő?
Kihez tudnék fordulni segítségért.Most csináltam egy új regisztrációt erről írok.
Előre is köszönettel. -
7
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Feszültségoltásra jó ötlet, de én azért jókat muriztam sokszor ha beleolvasgattam.
Kár, hogy nem vettem hamarabb észre ezt.
-
Vakegérke
félisten
-
csuzlii
csendes tag
-
Rypejakten
addikt
-
Def26
félisten
-
csuzlii
csendes tag
-
Def26
félisten
-
Vakegérke
félisten
Itt panaszkodhatsz.
Megjegyzendő az Alapelvek szerint tilos a privát üzenetek nyilvánosságra hozatala, kiadása. -
DeFranco
nagyúr
-
Mr X
veterán
Hát te is honnan szedted, hogy az ilyesmit itt kell?
-
Def26
félisten
-
csuzlii
csendes tag
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Mr X megadta a választ, én csak körítem egy kicsit.
Azért látod az első bejegyzést, hogy ne felejtsd el elolvasni a topicra vonatkozó szabályokat. Elolvastad? Akkor jó. Megértetted? Még jobb.
Ha ezek után úgy döntesz, hogy jó helyen jársz, akkor az új ablakot be is zárhatod, és rákattintva a piros "Új" feliratra már tiéd a pálya, írhatod a panaszodat.Ez a topic épp erről szól. Egy ideje nem látható, hogy ki panaszkodott kire. Csak saját panaszod lesz számodra elérhető, és ha érdemi intézkedés történik, az egyértelműen látható lesz, mint ahogy az is, hogy melyik moderátor intézkedett. Ha pedig nem orvosolják panaszod, akkor az indoklást olvashatod majd.
Remélhetőleg így már teljesen világos lett számodra minden.
-
Mr X
veterán
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Itt panaszkodhatsz.
A hozzászólások törlése a moderátorok és más nagybetűsök lehetősége, nekünk nincs jogunk hozzá. -
törölt tag
-
Pug
nagyúr
-
Chamea2
tag
-
poffsoft
veterán
Basszus, te annyira ott vagy, hogy az már fáj.
Ennél azért értelmesebb a CL.
És ha beszélsz valamiről, kicsit olvass utána, értelmezz, és csak aztán szólj.
Mond neked valamit a "Miért moderáltunk" cím?

-
csabám
addikt
Ez a rejtély is megoldódott számomra (jobb későn, mint soha)

-
Vakegérke
félisten
-
suspect
aktív tag
Természetesen mi is megvitathatjuk a nézőpontjaink
és mint minden ember más, a vélemények is különböz(het)nek.
Persze, volt előnye annak is, ha látta a másikat, de tegyük fel, ha engem panaszol be valaki és netán kényszerpihenőt kapok, de jogtalannak érzem, akkor utána ezt jelezni fogom a moderátorok felé is. Mert ha nem szegek szabályt akkor nem is érdemlek büntetést. Persze a moderátoroknak ez az úgymond "feladatuk", hogy ezeket helyesen ítéljék meg.Régen mikor látták ki kit jelentett, én is kaptam utána szép kis üzeneteket (holott jelentettem mert accountot árult, kést árult...stb) és még én voltam a hibás neki, mert nem ismeri a szabályzatot.
A tévesen jelentők viszont tényleg kaphatnának pihenőt és ha sokszor játssza ezt, akkor egyre többet.Csökönyös emberek pedig mindig voltak, vannak, lesznek és ez ellen nem lehet mit tenni. Az, hogy utána hol mocskol kit, az pedig őt minősíti le. Szerintem a szabályzat egyértelmű, csak el kell olvasnia mindenkinek (ha kell többször is). Hiszen ha valaki betartja a szabályzatot, nem kell miért bosszankodnia, hisz nincs miért pihenni például.
-
Vakegérke
félisten
Értelek, és értékelem, hogy rugalmas vagy.

De ha csökönyös az illető, akkor jöhet egy hosszabb ban, amit senki sem ért. A sértett személy telekürtöli bánatával a blogját, és ez újabb huzavonát szül.
Részemről maradok annál a véleményemnél, hogy igenis látható legyen mindenki számára a ki kit panaszol be miért topic. Akkor legalább látható lenne, és indokolható, hogy valamelyik fórumtársunk azért kapott kényszerpihenőt, mert (ind)ok nélkül, talán rosszindulatból, személyes ellentét okán vádaskodott.
Csak beszélgetünk, hiszen beleszólásunk nincs a dologba.

-
suspect
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Ha moderátor lennél, hogyan indokolnád?
Talán nem is kéne indokolnod, ugyebár."● a topic összes hozzászólását (és azt is, hogy ki írta) csak a moderátorok látják"
Magyarán a fórumtársak kiszúrják, hogy valakit kitiltottak, de azt sem tudják, hogy te voltál, és azt sem, hogy miért.Mégis, milyen időtartamú büntire gondolsz?
-
suspect
aktív tag
-
poffsoft
veterán
-
szab.tam
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Az ötlet jó mindenképp, hisz kevesebb melóval jár a szájkaratés reakciók miatti többetlhozzászólást takarítani.
-
szab.tam
nagyúr
van benne logika. rákosi pajtás idejében is jól működött...
-
Chamea2
tag
Így van. Bármelyik hirdető bármelyik hirdetése jelentve lett, akkor a rendszer ellenőrizze a hirdető összes linkjét, majd írja a bejelentőnek, hogy "Köszönjük, de már jelentették" vagy egyszerűen elfogadja a rendszer a bejelentést, majd nem írja be a topikba. Kell egy sablon is, hogy pl.:
Panaszolt hirdetés: LINKOk: blablabla
Akinél nem ez a formátum van, annak nem kell elfogadni a bejelentését. Sok munka spórolható meg ezzel. A sorozatosan fals bejelentőt(vészjósló, bosszúálló vagy csak egyszerűen szórakozó, stb.) meg honorálni kell banánnal.
-
poffsoft
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)