Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval ha bemegyek a TESCO-ba és fizetés nélkül megkóstolok valamit aztán azt mondom nem finom és visszarakom a helyére akkor az úgy ok?
Mert ez kb ez a kategória. Nem a posta tehet róla ha nem azt kapod amit szerettél volna.
Ő neki elő van írva hogy fizetés UTÁN adhatja át a csomit.
Maximum ha sérülés van rajta íratsz egy jegyzőkönyvet stb..
Ha külön kérsz rá kibontás szolgáltatást az más.De még ha ki is bonthatnád fizetés előtt. Honnan tudod bekapcsolás vagy tesztelés nélkül hogy működik-e az adott termék vagy sem?
Nehéz dolog ez Hé Arnold.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
-
-
-
-
válasz TurboGamer #56 üzenetére
"tanulság: ne vegyetek semmit "
Vagy rendeld meg neves boltból rendes garival új állapotban közel dupla annyiért.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz TurboGamer #50 üzenetére
És mindezt úgy, hogy be voltak kapcsolva a kétlépcsős azonosítások vagy anélkül?
Mondjuk nem rég erről is volt egy cikk, hogy azt is ki tudták kerülni.Egy ideig amúgy én is kaptam random e-mail értesítéseket, hogy mittudomén honnan melyik országból megpróbált valaki belépni az Ubisoft acc-omba. Egy darabig kaptam ezt, mindegyik után jelszót váltottam kétlépcsős is be volt kapcsolva, aztán egyszer csak abba maradt.
#54 Somatom:
Sztem azt más is jobban preferálja pl én is. De akkor hozok egy olyan szituációt amikor nem éri meg.
Árulsz egy használt cuccot Budapesten 50k-ért ami boltban újonnan 70k.
Én meg lakok mondjuk Pécsen. Ez oda vissza cirka 400km.
Ezt akár hogy is számolom az én 7 literes fogyasztású autómmal kb 20k benzin költség lenne és akkor ebbe még nincsen benne autópálya díj meg a kockázat, hogy nem-e sérül meg a kocsim az út során.
Tudod mit akkor inkább megveszem újonnan. Már is vesztettél egy vevőt mert rájössz, hogy nem mindenki BP-en lakik.
Amikor azt látom hogy "csak személyes átvétel" egy afféle igazságtalanságot érzek magamban és instant tekerem is el a hirdetést és valszeg soha többé az eladó közelébe sem megyek.[ Szerkesztve ]
-
válasz TurboGamer #44 üzenetére
Engem az jobban foglalkoztat, hogy a csávó acc-ját hogy törték fel.
Maga az account tároló izé lett feltörve az oldalon (nem tudom a nevét ennek mert nem értek hozzá) vagy csak szimplán valaki addig próbálgatta a jelszavakat amíg be nem tudott lépni?
Ugye az e-mail címét könnyen kideríthette valaki egy kamu adásvétellel vagy lehet ki is volt írva neki a profiljába.
Számlaszám:
Aki DDosolni tud lehet tudja hogyan lehet olyan számlaszámot kreálni ami nem köthető valós személyhez.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
A hihetetlen az számomra hogy ez ellen nem lehet védekezni ebben a modern világban.
Lehet valakinek agyára ment a sok nyerészkedő akiket legszívesebben és is kicsapkodnék az oldalról.
#29 Gáboromm:
Sztem meg pont, hogy nem kell hozzá akkora tudás. Biztos hogy van olyan underground oldal ahol le van írva lépésről lépésre hogy kell ezt csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest