- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Esete, szakmája válogatja, ezt nyilvánvalóan nem lehet mindenhol így letesztelni, még az orvos/ügyvéd szakokon kívül sem, ahol a diploma feltétel is.
Amúgy nem is csak az ilyen nyilvánvaló szakmák esetén előírás a papír, hanem majdnem minden állami/önkormányzati tisztviselői munkakörben is, tán még a könyvtárosnak is. Például művelődési ház vezetése, itt helyben épp ezt hirdetik, nem egy hatalmas meló annak, akinek van hozzá affinitása, de ha jól rémlik, minimum főiskolai végzettséget írnak ki rá, ÉS több éves tapasztalatot. Én magam hiába bizonyítottam már be (ingyenmunkában), hogy jó vagyok a helyi rendezvények szervezésében, és még konferálni is tudok, hiába mondhatom jó ismerősömnek a képviselőket, papírok nélkül azt hiszem még a törvény is tiltja, hogy felvegyenek.
"Teszt. KErdesek. Hogyan oldana meg ezt es ezt. Vagy melyik a gyorsabb, id vagy class? Vagy hogy hivjak ezt es ezt? Vagy hova kell kotni ezt es ezt? Vagy mi a hiba az alabbi esetben? IT teren van tapasztalatom, rengeteg profi rendszergazdat es programozot ismerek, akinek nincs informatikai vagy egyeb diplomaja."
Arra gondolt, hogy beküldenek az emberek, mittomén 1200-an önéletrajzot, abból nyilván nem tudnak mindenkit végighallgatni, és azokat fogják már csak az interjúra vagy a tesztre is behívni, akiknek jobb a papírjuk. Hát hogy külföldön hogy van ez, azt nem tudom, lehet, nem jelentkeznek annyian egy helyre szinte tetszőleges munkakörben, mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- OLED monitor topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest