- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Akárhogy is, az egyetem (még egy magyar egyetem is) jó alap tud lenni, ha az ember nem csak lábat lógatni jár be. Fölösleges összehasonlítani az egyetem + 2 év gyakorlatost az érettségi + 10 év gyakorlatossal, sokkal relevánsabb, hogy az érettségi + 2 év gyakorlatosnál jó eséllyel többre képes. Már csak azért is, mert így vagy úgy végigtolta az egyetemet, ahol az MSc rendszerint már nem olyan brahira kiszórós. Még az informatikai irányultságú karokon is számtalan igen hasznos, nem feltétlenül kötelező kurzust lehet felvenni.
(Mikor elhagytam az egyetemet, hogy spóroljak az állami támogatással, igazán sajnáltam, hogy nem lakom valahol a belvárosban, és hogy két óra az út oda, mert a nyilvános előadások közül sokra szívesen bejártam volna továbbra is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest