Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Sajnos az lesz a megoldás, hogy megszokom az új designt.
Én sem tudom mi a céljuk ezeknek, hogy nem bírják sokoldalúvá tenni. Én örülök, hogy nincs egyedi betűtípus, betűméret, csicsás egyéb dolog, mint anno MSN-enen volt. Annak is örülök, hogy odafigyelnek az újításra, de legalább ez a facebook utánzat, kétoldalú csevegő ne lenne... Ránk erőltetik. -
Meg mert abban még nem volt benne a lehallgató kód.

-
Ettől a kényszerű frissítéstől én is agyf*szt kapok, nemtom miért nem jó a régi. Nekem nem kell semmi különleges funkció, üzenni meg dumálni lehessen aztán szvsz. Biztos beleépítik az újjabb megfigyelőmodulokat, azért kényszerítik

-
426os
őstag
Az MS-nek teljes mértékben sikerült a Skype-ot egy használhatatlan bughalmazzá alakítania. Mind az Windows-os asztali verzió, mind az Androidos egy rakat sz@r. Sajnos nap mint nap használom, mert nagy feladat lenne minden családtagomat átállítani valami másra, de rühellem. Pedig régen egy megváltás volt az MSN Messengerhez képest. Ami engem foglalkoztat, az az, hogy ennyire inkompetens emberekre osztották a Skype-ot a cégen belül, vagy szándékosan rontották el, hogy aztán kiadjanak valami új programot, átterelve rá az embereket.
-
MineFox54
őstag
https://www.google.hu/search?q=skype+skin&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=3rncVP2YKYX3UpDJg-AH
Ez? -
greenity
senior tag
Az igen régi verziókat gondolom azért nem engedik, mert az még nem a Microsoft fennhatósága alá tartozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én sem tudom mi a céljuk ezeknek, hogy nem bírják sokoldalúvá tenni. Én örülök, hogy nincs egyedi betűtípus, betűméret, csicsás egyéb dolog, mint anno MSN-enen volt. Annak is örülök, hogy odafigyelnek az újításra, de legalább ez a facebook utánzat, kétoldalú csevegő ne lenne... Ránk erőltetik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)