Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
válasz killzone1987 #175 üzenetére
Ezt a típust szerintem már nem találod meg sehol újonnan, viszont a 24"-os verziót még kapni. Kicsit túlárazott az elődjéhez képest, és más a képarány is. Jobban járnál szerintem, ha használtan néznél egy 2312-t.
[ Szerkesztve ]
gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
up
gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Teljesen megfeledkeztem erről a bejegyzésről. Természetesen hozzáadtam mindenkit aki jelezte. Csaknem 2 és fél év után újraszerkesztve a bejegyzést 32-ről 75 főre növekedtünk. Még mindig tökéletesen üzemel az én gyönyörűségem. Teljesen elégedett vagyok vele.
Elolvastam minden hozzászólást, üdv az új tulajoknak, remélem még jó pár évig működni fog mindenkinek, és jó szolgálatot teljesít! Ha legközelebb ilyen történik, hogy nincs frissítve a bejegyzés, akkor dobjatok egy üzenetet. Kellemes nyarat mindenkinek!gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
Na, itt is volnék. Teljesen kiment a fejemből ez a téma, elnézést is kérek. Csak amikor szólt valaki egyből a fejemhez kaptam. Na de azért kellemes volt 22 új tagot beírni Gyűltünk egy páran azóta
gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
1680-ban a kép két szélét levágja, és élvezhető a kép, viszont 1600*900-ban szélesvásznún nem sok különbség van a kép között, úgy is élvezhető a játék teljes mértékben A két kép közötti különbséget úgy tudnám leírni, mint egy 17-19 colos monitoron az 1280*1024 és az 1024*768-as beállításokat.
gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
Enyém még egy hetes sincs Nagyon meg vagyok vele elégedve, és akárcsak a hímes tojásra...
gölmétcsül ©
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz