- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #53 üzenetére
Igen, irtam is, hogy lehet ebben a jatekban vegre jol meg van oldva, mert ezt meg nem lattam, viszont egy esely nekem nem er meg 10+ ezer forintot, szoval amig valami ismerosnel nem tudom kiprobalni, addig ez nekem rejtely marad :/
Egyebkent kepeken/videokon rengeteg textura nagyon csunya, valamint mintha folyamatosan mikrolaggolna, meg a thevr-os sracok videojan is igy latom, pedig ok ps4-en nyomtak. Tenyleg ilyen, pc-nn is, vagy csak a videoban tunik ilyennek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #53 üzenetére
Spoiler:
Madhouse-on az elején a 20 töltényből (én többet sehol nem találtam) 18-nak fejbe kell találni a feleségünket, különben annyi nekünk.
Baltával neki menni itt már felesleges, azonnal félbevág a hasunktól a fejünkigés nem szabad felmászni a létrán sem az elején. A lényeg, hogy egy létrafokot kell lépni, ekkor már hallani, hogy jön a fűrésszel, kirohanni a szobából és becsukni az ajtó, majd a folyóson fejmagasságba célozni, és amikor szétvágja az ajtót, akkor, mint írtam is nagyon pontos fejlövésekkel lelassítani.
Talán 2-3, esetleg 4-et lehet pontosan bevinni, de inkább kettő, ami biztos és mehet a körbe-körbe rohangálás, (mert közben teljesen széjjelvágja a falakat, ajtókat), megállás, fejlövés, addig míg össze nem esik. De soha nem engedd, hogy a közeledbe érjen, akkor annyi ezen a fokozaton!Ha esetleg valaki belevágna azért írtam le, én csak azért csináltam végig, hogy meglegyen a végtelen töltény opció, de még egyszer semmi pénzért nem vinném ezen a fokozaton végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest