- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
Ertem amit mondani akarsz, es meg reszben egyet is ertek vele. Egyetlen problemam, hogy erre nem igazan tudok kurzust vagy konyvet ajanlani, mivel altalaban bevezetnek valamilyen formalizmust aminek segitsegevel bemutatjak az algoritmusokat. Ha van turelmed neten keresztul ingyen tanitani akkor hajra, minden tiszteletem a Tied.
Felek azonban, hogy a forumtars turelmetlen, es a te ajanlasod latszolag meg egy lepessel hatraltatja a 3D-s repuloprogramjahoz vezeto utjan.
repvez:
az a gond, hogy azt hiszed jobban tudod hogyan kell programozni tanulni mint sok-sok tapasztalt ember aki a kurzusokat osszeallitotta es a konyveket megirta. Ezek segitsegevel mar tobb generacionyi programozo tanult. Ha valamelyiket elkezded es valami nem vilagos, akkor konkret kerdesekre a programozos topicban kapsz valaszt.Amit en csinalnek a helyedben: megtanulnam egy nyelv alapjat es a legalapabb algoritmusokat es adatstrukturakat (tekintsd ugy mint a szukseges rossz). Utana keresnek egy 2D konyvtarat amiben egyszeruen lehet pontokat, vonalakat rajzolni. Tobb nyelvben van valamilyen Canvas. Ha mar ez megvan, akkor tudsz egyszeru vizualis programokat irni: egy kort iranyitani billentyuzettel, utkozest eszlelni, akar egy kis fizikat belevinni. Ez az a resze ami szerintem erdekelne. Erre a szintre par honap alatt el lehet jutni. En is jatszottam hasonlokkal tizenevesen Pascalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest