Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagyon jó hely, az egyszer biztos. A fotó nekem különösen azért tetszik, mert felismerem rajta azokat a csúcsokat, amit mindig csak a másik oldaláról látok.
A 20km gyaloglás akkoriban még mindennapos dolog volt. A történet 1932-ben kezdődik. Nem volt 300 méterenként buszmegálló. Ott persze most sincs sűrűn, de van buszjárat.
Egy alkalommal Eger felől jövet megálltam a falu fölött, a fiam kiszállt, és mire én még 5km autózás után leértem a faluba, ő is ott volt.
-
Gratulálok...egy jó 4-es osztályzat már jár. Mi segített a foci?
A kérdésre viszont még nincs meg a válasz. Mi van ráírva a nagyon régi vasúti sínre? A helyes megfejtés a MÁVAG.
A szlovák határ ez esetben nem szempont. Diósgyőr fölött van három szlovák település a Bükkben. Újhuta(Bükkszentkereszt) Óhuta(Bükkszentlászló) és Répáshuta. -
-
-
-
-
Felajánlom baráti gratulációmat annak, aki megnevezi a történetben emlegetett gyárat. Legyen...mondjuk az 1950 előtti megnevezése

-
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
A történet valóban szép, csak megélni nehéz. Ma már hihetetlennek tűnik, hogy így is lehetett élni.
-
molnarpeter
nagyúr
Szép történet, kellemes a folytatása

Új hozzászólás Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kérdésre viszont még nincs meg a válasz. Mi van ráírva a nagyon régi vasúti sínre? A helyes megfejtés a MÁVAG.
Ja, és az elbeszélésben nem város, hanem falu.(ha otthon vagy a fociban, az is segít)

Csak nem a Győr vezetett félre? Hol van ott erdő és hegy?