Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
reggi
aktív tag
válasz
BPéter1984 #2155 üzenetére
Én a helyedben kihagynam az erositot és közvetlen a tvre kotnem az atvt. Ha úgy ok, akkor már előrébb vagy. Milyen hang formátumot ír ki az erősítő mikor akad a hang?
-
cigam
titán
válasz
BPéter1984 #2157 üzenetére
cím nem lényeges, inkább a paraméterek
Erre beírod hogy speedzone, ákos, meg acdc... A kolléga arra volt kíváncsi, hogy milyen konténerbe csomagolt videó (mkv, mp4,...), azon belül milyen kép és hangtömörítési eljárokat használtak(h.264,h.265, aac,ac3,...) Továbbá mi a videó fps értéke, ill. az ATV-n milyen be/elállításokat eszközöltél(pl. audio out 16bit) stb...Minek bétázol?! Ott simán előjöhet bármilyen kép/hang hiba.
-
blakey
titán
válasz
BPéter1984 #2155 üzenetére
Mindent leírtál csak azt nem, hogy pontosan milyen paraméterekkel rendelkező film esetén akad illetve milyen beállítások mellett. (cím nem lényeges, inkább a paraméterek)
HDMI 2.0-ás kábel nem létezik, nem számozzák a kábeleket, csak a csatlakozóknak van verziószáma. A felsoroltak egyikének sem lesz köze a hang akadásához hanem inkább a beállításoknál lesz a gond. Mely YT videónál akad? Erősítőn mire van állítva az adott HDMI bemenet? Milyen beállításokat használsz a hangot illetően MrMC, Infuse és tvOS esetén valamint az erősítőn? -
Alex91
félisten
válasz
BPéter1984 #1982 üzenetére
En megvarnam a keddet, hogy jelentenek-e be uj Apple TV-t...
Ha csak medialejatszo lesz, akkor eleg a 32 GB. Ha jatszani is szeretnel rajta, akkor mar lehet, hogy a 64 GB-os lenne jobb. Mondjuk eddig sok gamet nem talaltam ra, de kehet, hogy az Arcade bevezetesevel sikerul felfutttaniuk ezt is.
Ja, a telefon, az iPhone...
-
Csabroncka
addikt
válasz
BPéter1984 #1978 üzenetére
DS photo app is tökéletesen fut rajta a fentieken kívül. Én az MrMC lejátszót használom nagy megelégedéssel. Feliratot sem kell külön letölteni....
Dune-ról váltottam és nem bántam meg.
-
manokaj
tag
válasz
Nem fogod megbánni. Ios rendszerrel tökéletes szinkronban van(photo). Én is nassal használom(218+),jól működik.Ha esetleg az elején akadozna a lejátszás, van rá megoldás. Hbo go és Netflix mükszik.
-
Digital
addikt
válasz
Popcorn A410 után azt mondom hogy megérte a váltást. Én is NAS-ról filmezek, és van nekem is Netflix előfizetésem.
Szerintem bátran vedd meg, nem fogsz csalódni benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest