Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandor
tag
Nem az Apple tv 4k val a gond. A Netflix el van a probléma. Nálam kb. másfél hónapja kezdődött. Addig semmi gond nem volt. Most minden este fél 9 után nézhetetlen. Apple tv n nem látom a felbontást, de kb. 50 es évek szint. Már azt is tudom hogy nem Telekom probléma, más internetszolgáltatókkal is fennál a hiba. Csak azt nem értem hogy sokunknál jelentkezik, míg másoknál nem. Ki érti ezt?
-
blakey
titán
Elég sok eszközöm Netflix képes, ezek között van 2 amelyik kilóg a sorból, mostanság általános a 3 szerver, az említett 2 készüléken 4 szerver érhető el. Szerintem nem kell magyarázni, hogy azokon a tartalom is más, bővebb. Na erre mi a magyarázat? Ugyanaz a felhasználó mindegyik eszközön. Nem kell gondolkodni, hogy miért csak azt kell megtalálni, hogy hol a hiba, nálam az a 2 készülék 2015-ös és elég régi frissítést használnak, de még megy mindkettőn, tehát 99%, hogy amiatt van az eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Milyen processzort vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Assetto Corsa Rally
- Microsoft Excel topic
- Dead Island 2 beszámoló
- Házimozi belépő szinten
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő