Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe
üzenetére
Visszakérdezek, mi értelme másra állítani, ha úgyis egyeztetnek? - mert a kiindulási pont az SDR, a menü, az ikonok, gyakorlatilag minden SDR-re készül. Nyilván agyári appok ikonjai úgy vannak megalkotva, hogy HDR/DV esetében sem rugaszkodjanak el a valódi színüktől, de a többi app fejlesztője gyakorlatilag sz@rik az ilyenekre.
Többször írtam már, hogy nem az a célom, hogy a csoda szép menüben gyönyörködjek. - akkor miért nem úgy állítod be, ahogy azt illik? Alapbeállításokra és mindenre tettem be videókat, képeket, többször is. A helyes és jó beállítás a 4K SDR (azon belül az yCbCr 444 vagy RGB). Képkockasebesség és dinamikatartomány egyeztetése legyenek bekapcsolva, így a helyes.
A menü kb. 3 másodpercig látszik bekapcsoláskor és kikapcsoláskor is. - lényegtelen, hogy meddig látod.
Ennyi idő alatt nem megy tönkre az Oled tévé. - nem volt szó a TV-dről, miért menne tönkre? Azt veszem észre, hogy a lényegtelen dolgokra figyelsz.
Nem használok olyan funkciót, ahol a DV mód beragadhatna. - ez értelmezhetetlen
Számomra az egy járulékos haszon, hogy bekapcsoláskor megjelenik a tévén a
Dolby Vision felirat pár másodpercre, amiről tudom, hogy nem állítódott el semmi, - tehát ez számít és semmi más. Mi a franctól állítódna el?Biztosan csodálkozol, de azt nem értem, mások miért SDR módot használnak. - mert az e helyes beállítás
Ilyen remek indokokat írtak:
1. Kímélik a tévét. - ettől senki nem kíméli a TV-t, nagyon rosszul értelmezel és pl. ilyet nem is írtam.
2. Nem vált lefelé rendesen, de még mindig nem derült ki, hogy mi és mikor nem vált. - mivel az alapbeállítás minden esetben az SDR és egyes alkalmazások nem váltanak fps-t és dinamikatartományt, úgy igen, nem jó, ha HDR-t állítunk be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest