Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456z

őstag

válasz miqlas #2564 üzenetére

Ha ennyit akarnék foglalkozni vele, hogy komponálgassak és szerkesztgessek, lenne külön egy milc vagy tükrös gépem. Ennyire azért nem érdekel a téma.

De valószínűleg többek által félre lettem ám értve. Eszemben sincs egy DSLR vagy egy MILC képéhez hasonlítani, hiszen tisztában vagyok vele, hogy egy jó objektív egyetlen lencséje is többe kerül, mint maga a telefon. Sőt, összességében elégedett vagyok a telóval lőtt képekkel, bár ritkán használom. Ahogy Zoli bácsi is mondja, emlékképeket készíteni tökéletes.
    Amire én gondolok valójában, hogy néhány éve még nem találkoztam ilyen képhibákkal. Legelőször a fiam rn7-én tűnt fel, és itt a telefonos fórumokon is elképedve láttam, hogy nagyon sok más készülék is produkálja. Az előző olcsó Redmi S2 nem csinálta ( csak a szelfi, de azt szökőévente használtam ), asszony Galaxy S3 szintén nem, lányom régi Redmi 3s szintén nem, és azt megelően a régebbi telefonoknál is ismeretlen volt ez a jelenség, legalábbis avatatlan szemnek nem tűnt fel.
    Olybá tűnik, hogy a csilliárd megapixeles szenzorokkal megérkeztek a low end lencsék is. Valahol kompenzálni kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés