Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsi07
csendes tag
Melyik appot töltsem le a redmi note 11 4/64 gobáltelefonra hogy összetudjon kapcsolódni a Mi Smart Band 6 okosórával. Ha lehetőség van rá jó lenne Magyar nyelvű. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
mucsi07
csendes tag
Most megnéztem ezt az oldalt ott még nincs a kínálatban ez a telefon.
De az érdekelne hogy ott is vámmenetesen rendelhetek, és hogy mi másra kell figyelni.
Egyébként nem tudom hogy miért de a goboo oldalon most 179 eurós árat mutat és ha belépve a kosárba teszem akkor 199 eurót mutat ha rámegyek hogy megvenni most akkor sem mutatja a kedvezményt.
Biztos én csinálok valamit rosszul aki tudja hogy mit kérem segítsen. Köszönettel. -
mucsi07
csendes tag
Köszönöm az infókat,sajnos akkor erről lemaradtam, feliratkoztam a hírlevélre aki használja ezt a lehetőséget kérem írja már le hogy kb. milyen időközönként és milyen összegű kuponokat szoktak adni.
Még egyszer köszönöm a sok jó szándék segítséget, de mivel még nem rendeltem így eléggé sötét-zóna számomra. -
mucsi07
csendes tag
Bocsi nem 157 hanem 159 euró látom hogy reklámozza csak nem tudom hogyan tegyem úgy a kosárba hogy ezt az árat hozza.
Természetesen be vagyok lépve. -
mucsi07
csendes tag
Hogyan tudom elérni a 157 eurós árat, mert nekem mindig 199 eurót mutat.
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest