Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Na ez a Logi nem bírta úgy, mint az MX518. Előjött sajna a duplaklikk para, a bal gomb sokszor duplaklikkel magától, a jobb klikk meg néha nem megy. 1-1.5 hónapja jelentkezett először a hiba, és 1 hete van az, hogy már nagyon zavaró. Ma már kb minden 10. klikkelés szar. Először márkát akartam váltani, de a többi sajnos nem jön be, mindnek van valami parája, vagy drága, esetleg kényelmetlen. Így veszek még egy G500-at, ez meg marad vésztartaléknak.
-
joey04
titán
na árnyaltabb a kép azért. a bal gomb hangja nem olyan, mint az lején. olyan, mintha kicsit nyikorogna, vagy nem tudom... kattintással nincs gond, nem nezebb vagy ilyesmi. viszotn a fent leírt elrendezés így hosszabb távon kijelenthető, hogy egyáltalán nem zavaró. szóval 9/10 helyett lehetne 10/10, de ilyen árkategóriába ez a hang nálam nem fér bele, így 8/10.
-
joey04
titán
nagyon jó a cucc, egyetlen parám van, amit a tesztben is írtak: "Új helyre költöztek a felbontásállító gombok, a bal egérgomb külső peremére tették őket. Annak, aki háromujjas technikával (mutató bal gombon, középső görgőn, gyűrűs jobb gombon) játszik, bizony az útjában lehetnek"
viszont véletlen nyomás nem volt, csak amikor az ujjam érinti, akkor ott a "para".
de nagyon jó. a szabadonfutó állása a görgőnek sokszor jó. a súlyozás is.
10/10 lenne, a fenti apróság miatt adnék 9-et. -
joey04
titán
Hát én rászántam magam végül...
Most üzemeltem be, eddig happy. -
joey04
titán
Nekem MX518 van, de a görgője szarakodik már. Kinéztem az utódot a G400-at, majd nagy nehezen rávettem magam a vásárlásra. Elmentem a boltba, és ki volt rakva a G500 is. Hát egér nélkül jöttem el... Mert kipróbáltam, és jóval kényelmesebb a nagytesó, viszont más előnye számomra nincs. A többi előnyt nem igazán élvezném ki. Így most filózok, hogy csak a kényelmesebb fogás megéri-e számomra a pluszt pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest