- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
Üdv!
Először így lett volna, vagyis így szerettem volna, de a domború idomok miatt meghiúsult a tervemRáncosodott a fólia ...
De nem hagyom ennyiben, megcsinálom, max másként, de még nem tudom hogyan...Samus: Köszi
Ezt is próbáltam feszítgetni, de kicsit merevebb a fólia. Próbáltam melegíteni, úgy könnyebben formálható, de akkor meg a minta "csúszott" el.
Bár lehet hogy egy profi ügyesebben megcsinálja. utána keresek ki van a közelben aki foglalkozik vele.Amúgy: Miután leszedtem a konzolt, a csatlakozókat nem mertem kihúzni nehogy valami hibaüzenetet dobjon ki a gépezet működéskor és szervizbe kelljen vinni kikapcsolni a hibákat. Jól tettem hogy nem húztam ki, vagy nem árt neki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Gondoltam megírom, hogy a minap mit bütyköltem az autómon Nemrégiben vásároltam magánszemélytől a...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest